Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:47 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dramă la Constanţa. Adrian Tinca a murit. Lumea rugby-ului românesc se mobilizează

ro

04 Mar, 2017 00:00 7149 Marime text
Drama prin care trec familia fostului antrenor Adrian Tinca, prietenii şi apropiaţii săi a generat o reacţie de solidaritate în lumea rugbyului constănţean şi românesc. Fost mare rugbyst, Adrian Tinca s-a stins din viaţă pe 1 martie, la vârsta de 50 de ani, în Franţa, la Castres, unde se afla în cantonament cu o grupă de juniori de la Cleopatra Mamaia. 
 
Pentru a ajuta familia la suportarea tuturor cheltuielilor legate de transportul în România a corpului neînsufleţit şi de înmormântarea de la Constanţa, în ţară, rugbyştii strâng bani. Aseară, era aşteptată în Franţa (venind din Canada) sora lui Adrian Tinca, pentru rezolvarea tuturor formalităţilor legate de deces.
 
„În momentele dificile, oamenii de suflet, nu neapărat de la rugby, se adună. Ne organizăm şi noi pe plan local, la Constanţa. E o pierdere teribilă. Adrian Tinca era un copil cu foarte mult bun-simţ. Dumnezeu să-l odihnească!“, a spus fostul internaţional Florian Constantin, preşedinte al ACS Rugby Team Constanţa şi fost şef al Asociaţiei Judeţene de Rugby Constanţa şi al RCJ Farul.
 
Bani se vor strânge şi la Constanţa, urmând a contribui însă şi oameni de rugby din străinătate, în special din Franţa. Astăzi, componenţii echipei de veterani Rechinii Constanţa se reunesc şi vor aduna o sumă. Alte persoane care doresc să contribuie cu bani o pot face în două conturi bancare, deschise la Banca Transilvania, în care se pot face depuneri pentru Adrian Tinca: în euro (cont curent) - IBAN RO45BTRLEURCRT00W5376501, în lei (conturi curente - persoane fizice) - IBAN RO33BTRL01401201W53765XX.
 
Sursa foto: Facebook (Iulia Severa) 
 
Citeşte şi: 

Cum a murit antrenorul Adrian Tinca, la numai 50 de ani: „De acolo, din Rai, veghează rugby-ul românesc!” (galerie foto)

Tragedie în sportul constănţean. A murit Adrian Tinca, la vârsta de 50 de ani!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii