Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:04 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dragoş Nedelcu a fost căpitanul FC Viitorul contra FC Ural „Nu simţim presiunea primei poziţii din Liga 1“

ro

24 Jan, 2017 00:00 3146 Marime text
Al patrulea meci amical susţinut de FC Viitorul în stagiul de pregătire din Cipru, cel cu echipa rusă FC Ural, a coincis cu prima înfrângere (scor 0-1), după ce jucătorii lui Gică Hagi câştigaseră precedentele trei confruntări de verificare.
 
În disputa cu FC Ural, căpitanul FC Viitorul a fost mijlocaşul Dragoş Nedelcu (19 ani), care a precizat, la final, că, în ciuda înfrângerii, echipa sa a avut o evoluţie bună. „Contează şi rezultatele din meciurile amicale, deoarece vrem să ne clădim o mentalitate de învingători la fiecare meci. Acum am luat bătaie, dar am făcut un meci destul de bun, am dominat. Tot timpul cât porţi banderola ai o responsabilitate foarte mare în teren şi trebuie să-ţi ajuţi colegii. Atunci când Gică Hagi strigă de pe margine la mine, mă motivează, mă încurajează să fac un joc cât mai bun“, a arătat Dragoş Nedelcu. 

Victoria cu Dinamo

Potrivit acestuia, FC Viitorul se pregăteşte pentru a continua forma bună arătată în 2016, care a urcat echipa în fotoliul de lider al Ligii 1. „Presiunea locului întâi nu se simte, întrucât noi nu avem ca obiectiv câştigarea campionatului. Trebuie să luăm fiecare meci în parte şi să câştigăm. Vom vedea la sfârşit pe ce loc ne vom clasa. Partida cu Dinamo, prima oficială din 2017, este un derby pentru noi. Întâlnim o echipă bună, de tradiţie, dar vom merge la Bucureşti să câştigăm. Dacă vom aborda restul meciurilor din Liga 1 ca până acum în acest campionat, cred că vom avea din nou rezultate bune“, a precizat Nedelcu.

Răzvan Marin a debutat la Standard Liège 

Tânărul mijlocaş a mai spus că FC Viitorul trebuie să treacă peste despărţirea de Răzvan Marin, transferat la echipa belgiană Standard Liège. „E greu fără Răzvan. E o pierdere foarte mare, întrucât e un jucător deosebit de valoros. Trebuie să trecem însă peste această plecare, să găsim un înlocuitor şi să tratăm fiecare meci la victorie ca şi până acum“, a punctat Nedelcu.
 
Răzvan Marin a debutat deja la Standard, în meciul de pe teren propriu cu liderul Club Brugge, care s-a impus însă cu 3-0 (Vossen 21, Vormer 66, Wesley 70). Fostul jucător al FC Viitorul a fost rezervă şi a intrat pe teren în minutul 80.

Ultimul amical 

Aseară, liderul Ligii 1 a susţinut ultimul amical din Cipru, cu FK Atlantas (Lituania). În precedentele patru meciuri jucate în Insula Afroditei rezultatele FC Viitorul au fost: 8-0 (Iancu 2, Cruceru, Hodorogea, Cioablă, Cicâldău, Marin, Purece) cu Thoi Lakatamias (Cipru), 2-0 (Nimely 2) cu Ermis Aradippou (Cipru), 2-1 (Nimely, Purece) cu Levski Sofia (Bulgaria) şi 0-1 cu FC Ural (Rusia).
 
Sursa foto: Facebook (Dragoş Nedelcu) 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii