Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:34 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dragoş Manole, cel mai bun jucător al turneului! Grupa 2006 de la Academia Farul, finalistă la Atletico Madrid Cup (galerie foto)

ro

13 Jun, 2017 00:00 5000 Marime text
Rezultat deosebit pentru grupa 2006 de la Academia de Fotbal Farul Constanţa, care a disputat finala la turneul din Bucureşti Atletico Madrid Cup. În plus, unul dintre fotbaliştii constănţeni, Dragoş Manole, a fost declarat cel mai bun jucător al întrecerii!
 
În ultimul act, formaţia de pe litoral, pregătită de Claudiu Moraru, a întâlnit Juniorul Bucureşti, în faţa căreia a cedat cu 0-1. „Campionii mei, îmi doresc ca toate reuşitele să le sărbătorim ca o mare familie ce suntem! Această zi ne-a demonstrat cât de apropiaţi putem fi! Felicitări tuturor, mulţumesc părinţilor pentru susţinere şi înţelegere!“, a fost mesajul lui Claudiu Moraru. Academia Farul a ajuns să joace pentru titlu după victoria din semifinale contra grupării organizatoare a turneului, Academia Atletico de Madrid Bucureşti, scor 1-0, în urma reuşitei lui Leonard Simion. „A fost o partidă în care băieţii au arătat multă ambiţie şi determinare“, a spus Claudiu Moraru.
 
Până în semifinale, Academia Farul a înregistrat rezultatele: 3-1 cu CSCT Buiucani (pentru învingători au marcat Dani Libosi, Luca Sipos şi Stefan Bunescu. La 0-1, Iustin Doicaru a ratat un penalty), 1-2 cu Juniorul Bucureşti (a punctat pentru Academia Farul David Asan) şi 3-0 cu Popeşti Leordeni (au înscris Iustin Doicaru - 2 goluri şi Luca Sipos).
 
Echipa constănţeană a folosit la Atletico Madrid Cup următorul lot de jucători: Sebastian Zaharia, David Popescu, Leonard Simion, Luca Sipos, Marius Vintilescu, Bogdan Muraru, Sezer Asan, Dragoş Manole, Iustin Doicaru (fiul fostului fotbalist de la FC Farul, Callatis Mangalia sau Ceahlăul Piatra Neamţ Radu Doicaru), David Asan, Dani Libosi, Ştefan Bunescu şi Alexandru Senin.
 
Sursa foto: Facebook 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii