Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:49 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dragoș Grigore, înaintea meciului cu Polonia „Nu ne mai permitem să pierdem puncte acasă”

ro

10 Nov, 2016 22:50 1246 Marime text
Căpitanul echipei naționale de fotbal, Dragoș Grigore, a declarat astăzi, înaintea partidei cu Polonia de pe Arena Națională, că România nu își mai permite să piardă puncte pe teren propriu în această campanie de calificare la CM 2018.

„Ne așteaptă un meci foarte important mâine seară. Ne dorim să facem un joc bun și la sfârșitul celor 90 de minute să fim fericiți. Într-adevăr, se simte o oarecare presiune, nu ne mai permitem să pierdem puncte acasă. Am făcut-o în meciul cu Muntenegru. Așa că mâine ne dorim să fim într-o formă bună și să reușim să câștigăm. Sunt sigur că ei vor intra pe teren cu gândul de a câștiga meciul. Va fi dificil, dar sperăm să ne ridicăm la cel mai înalt nivel și să le facem față cu brio", a spus Grigore într-o conferință de presă, potrivit Agerpres.

El a adăugat că România nu trebuie să fie atentă numai la atacantul Robert Lewandowski, ci la întreaga echipă a Poloniei. „Cred că nu mai are rost să îl prezint pe Lewandowski. Știe toată lumea că este un jucător important, un jucător foarte bun. Însă eu mă pregătesc pentru întreaga echipă a Poloniei, pentru că grupul lor este unul valoros. Mă bucură revenirea lui Vlad Chiricheș la echipa națională. Dacă vom face cuplu în linia defensivă, sper să jucăm bine și să demonstrăm că avem valoare. Urmează al patrulea meci în care voi fi căpitan. Încă de la începutul campaniei de calificare am încercat să fiu același jucător și să dau încredere celorlalți coechipieri", a precizat Dragoș Grigore.

Echipa națională de fotbal a României întâlnește la 11 noiembrie, de la ora 21,45, pe Arena Națională din Capitală, selecționata Poloniei, într-o partidă contând pentru Grupa E a preliminariilor CM 2018.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii