Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Dracul“ ameninţă că îl va demola pe „Monstru“ Alex Filip, de la Oyama Karate Constanţa, îşi face debutul la Superkombat

ro

28 Jul, 2014 00:00 5821 Marime text
Gala Superkombat World Grand Prix IV, de la Constanţa, îi va aduce faţă în faţă, în main-event-ul întrecerii, pe Cătălin „Moartea din Carpaţi“ Moroşanu şi pe grecul Giannis „Hercule“ Stoforidis. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 2 august, de la ora 21.00, în Sala Sporturilor, fiind transmis în direct la nivel internaţional în 90 de ţări, prin intermediul Eurosport. În România, gala va putea fi urmărită la sport.ro.
În programul galei, sunt anunţaţi şapte români. Sebastian „Fiul lui Dracula“ Ciobanu are o revanşă de luat în faţa fanilor şi promite că îl va învinge prin KO pe germano-rusul Nikolaj Falin, câştigătorul turneului de box Biggers Better Germania. Spaniolul Moises Baute se întoarce la Constanţa după ce luna trecută a reuşit să câştige piramida mondială, învingându-şi ambii adversari prin KO. Acum, celui poreclit „Monstrul“ i se va opune Vlad „Dracul“ Grigore, românul anunţând că îl va răzbuna pe Cristian Ristea, una dintre victimele spaniolului. „Nu îmi este teamă de el! Cu siguranţă că nu i se va mai spune Monstrul după acest meci. Îl voi demola!“, a spus Vlad „Dracul“, bodyguardul personal al Erikăi Eleniak în perioada sejurului de la Bucureşti.
Doi români au şansa de a se califica în etapele finale ale sezonului Superkombat din acest an, Cristian Milea urmând să-l înfrunte pe turcul Cenik Cankurtaranoglu, iar Amansio Paraschiv va da piept cu spaniolul Jonay Risco. De asemenea, constănţeanul Alex Filip (de la clubul Oyama Karate) îşi va face debutul în promoţia condusă de Eduard Irimia. Sâmbătă seară însă, va mai evolua un sportiv de la Oyama Karate, Alin Mincu, cel care, la precedenta ediţie, şi-a făcut KO adversarul cu o senzaţională lovitură de picior. Antrenorii de la Oyama Karate sunt senpai Marius Burlacu şi Lidia Dobrin.  Biletele la gală costă 30 de lei şi se găsesc, începând de astăzi, şi la Sala Sporturilor.

Programul galei Superkombat WGP IV Constanţa

1. Super-fight - Categoria mijlocie (-77 kg)
Alex Filip (România) vs TBA (To Be Announced)
2. Super-fight - Categoria mijlocie (-71 kg)
Alexandru Popescu (România) vs Claudiu Bădoi (România)
3. Meci eliminatoriu - Categoria mijlocie (-71 kg)
Jonay Risco (Spania) vs Amansio Paraschiv (România)
4. Meci eliminatoriu - Categoria mijlocie (-71 kg)
Cristian Milea (România) vs Cenik Cankurtaranoglu (Turcia)
5. Super-fight - Categoria Super Cruiserweight (-95 kg)
Moises Baute (Spania) vs Vlad „Dracul“ Grigore (România)
6. Super-fight - Categoria Super cruiserweight (-95 kg)
Sebastian Ciobanu (România) vs Nikolaj Falin (Germania)
7. Super-fight - Categoria (+96 kg)
Giannis Stoforidis (Grecia) vs Cătălin Moroşanu (România)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii