Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:20 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu la Mangalia A murit fostul fotbalist Valentin Cotrocea. Avea numai 54 de ani!

ro

15 May, 2020 21:05 7885 Marime text
Veste tristă de la Mangalia: fostul fotbalist Valentin Cotrocea, care a jucat atacant la echipele locale Metalul, Marina sau Callatis, s-a stins din viață, la numai 54 de ani!

Vârf cu veleități de golgeter, Cotrocea era jucător important în acele echipe, jucând și la Divizia B.

În viața de zi cu zi, Valentin Cotrocea a activat și în armată, fiind maistru militar la Marină.  

Cel care a fost Valentin Cotrocea va fi înmormântat duminică, 17 mai, la Mangalia.

Foștii colegi de echipă și toți cei care l-au cunoscut și apreciat pe Valentin Cotrocea deplâng moartea acestuia și transmit sincere condoleanțe familiei îndoliate.  

În prima imagine, Valentin Cotrocea este al patrulea de la stânga la dreapta, pe rândul de jos, în vreme ce în cea de a doua apare pe rândul de sus, al treilea de la dreapta la stânga.

Foto 1 Callatis Mangalia (anul 1992)

Rândul de sus, de la stânga la dreapta: Marin Oprea (președinte), Iulică Nicolae, Marius Axinciuc, Cristinel Nițoi, Adrian Bumbescu, Mihai Stoichiță (antrenor principal), Nelu Carastoian, Cristi Băjenaru, Vasile Enache (antrenor secund), Marin Stamatov (finanțator).

Rândul de jos, de la stânga la dreapta: Lavi Hrib, Cornel Turcu, Florin Cășuneanu, Valentin Cotrocea, Gigi Stoica, Dragoș Chipară, Viorel Năstase.

Foto 2

Rândul de sus, de la stânga la dreapta: Iulică Nicolae, Marius Axinciuc, Iosif Stan, Cristinel Nițoi, Cristi Băjenaru, Adrian Bumbescu, Valentin Cotrocea, Nelu Carastoian, Constantin Gârjoabă.

Rândul de jos, de la stânga la dreapta: Gigi Stoica, Cornel Turcu, Dragoș Chipară, Florin Cășuneanu, Lavi Hrib, Viorel Năstase.  

Unul dintre tehnicienii de calibru ai fotbalului românesc, în prezent președintele Comisiei Tehnice din cadrul Federației Române de Fotbal, Mihai Stoichiță este și el îndurerat de moartea prematură a fostului său elev Valentin Cotrocea.

A fost un om deosebit și un fotbalist foarte bun, serios și disciplinat. E dureros că a murit la numai  54 de ani, eu am rămas perplex când am aflat. Toți cei care l-am cunoscut regretăm nespus. Am trăit momente deosebite la Mangalia, alături de Valentin și de ceilalți jucători. Dumnezeu să-l odihnească!, a spus Mihai Stoichiță.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii