Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu în sportul constănțean S-a stins din viață Nicolae Dan, fost președinte al secției de rugby a CS Farul

ro

18 May, 2020 11:49 4768 Marime text
Sportul constănțean l-a pierdut, astăzi, și pe Nicolae Dan, fost președinte, vreme îndelungată, al secției de rugby a CS Farul, postură din care a avut un rol important în performanțele echipei de pe litoral, sprijinind mult sportul cu balonul oval.
 
Nicolae Dan s-a stins din viață la vârsta de 91 de ani.
 
Colectivul CS Farul Constanța (director, Sorin Bașturea), dar și Ilie Floroiu, Elena Frîncu și Florian Constantin deplâng moartea lui Nicolae Dan și transmit sincere condoleanțe familiei îndoliate.
 

Nicolae Dan s-a numărat printre promotorii rugby-ului constănțean. Ne-a întristat mult vestea morții sale, a declarat Florian Constantin, fost mare jucător al Farului și fost internațional român, dar și ex-președinte al Asociației Județene de Rugby Constanța și al RCJ Farul Constanța.

 Alături de Florian Constantin, Nicolae Dan semnează cartea „50 de ani de rugby la Constanţa”.

Nicolae Dan a avut o contribuție însemnată la performanțele echipei. A a fost la conducerea secției inclusiv în 1986, când echipa noastră, campioană a României, a participat la turneul Masters din Franța, ocupând locul doi. Dumnezeu să-l odihnească în pace!, a spus și Sorin Bașturea.


Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Borta Maria 19 May, 2020 17:32 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!La ce biserica este depus si când este înmormântarea?Mi-a fost director!