Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu în sportul constănţean A murit fostul antrenor de rugby Dumitru Bucur

ro

11 Apr, 2021 13:15 6018 Marime text
  • De-a lungul carierei, reputatul tehnician şi-a dedicat toate eforturile şi energiile descoperirii şi şlefuirii tinerelor talente.
 
Sportul constănţean este din nou în doliu, după ce s-a stins din viaţă fostul antrenor de rugby Dumitru Bucur, cunoscut în lumea sportului cu balonul oval şi ca „Ghiocel”.

De câţiva ani, reputatul tehnician era pensionar.

El şi-a derulat cariera la Şcoala Sportivă nr. 2 Constanţa şi la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”(cum s-a numit apoi instituţia de învăţământ), dedicându-şi toate eforturile şi energiile descoperirii şi şlefuirii tinerelor talente.

Dumitru Bucur a fost un om deosebit, dedicat total meseriei, un făuritor de talente. A scos generaţii întregi de rugbyşti, care au ajuns la echipele naţionale şi la formaţii de primă divizie, la Farul Constanţa sau la altele. A fost o persoană mereu cu zâmbetul pe buze. Am fost colegi foarte mulţi ani. E o pierdere pentru sportul constănţean. Regretăm enorm plecarea sa dintre ei vii. Dumnezeu să-l aibă în pace!, a declarat prof. Andrei Szemerjai, directorul LPS „Nicolae Rotaru”.

Înmormântarea va avea loc la Cimitirul Municipal din Constanţa, marţi sau miercuri. 

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa     
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii