Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Doliu în sportul constănţean A murit antrenorul emerit Ioan Veliciu

ro

08 Jul, 2018 10:48 4248 Marime text
Sportul constănţean este din nou în doliu, după ce s-a stins din viaţă, la vârsta de 83 de ani, unul dintre simbolurile sale, antrenorul emerit Ioan Veliciu, cel care a crescut şi a dus la mari performanţe în atletism generaţii întregi de sportivi şi sportive.  

Fostul mare atlet Ilie Floroiu, deţinător de 40 de ani al recordurilor naţionale la 5.000 m şi 10.000 m, a obţinut alături de Ioan Veliciu performanţele de vârf ale carierei sale.

Am primit o veste care m-a bulversat. Nea Jenel, cum îi spuneam noi, a fost un mare antrenor şi un om de valoare, căruia îi datorez enorm. Regretăm cu toţii dispariţia sa şi adresăm sincere condoleanţe familiei sale. Dumnezeu să-l odihnească în pace!, a declarat Ilie Floroiu, fostul director al CS Farul Constanţa, al cărei colectiv a transmis şi el un mesaj de condoleanţe, ca şi Elena Frîncu, fost director al DJST Constanţa.


Ioan Veliciu şi-a pus amprenta şi pe carierele altor mari sportivi, precum Paul Copu, Gheorghe Ghipu, Cătălin Andreica, Vasile Bichea, Dumitru Mihăilescu sau Sorin Başturea. 

UPDATE:

Sicriul cu trupul neînsufleţit a fost depus astăzi la Casa Niculescu din Constanţa. Înmormântarea va avea loc marţi, 10 iulie, la Cimitirul Municipal din Constanţa. La ora 12.00, va avea loc o slujbă religioasă la casa mortuară, după care cortegiul funerar va pleca către cimitir.  

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii