Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:03 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi rugbyşti de la Tomitanii Constanţa, transferaţi de CSA Steaua Bucureşti

ro

29 Jan, 2021 00:00 4288 Marime text
  • Cristian Cojocaru, preşedintele clubului Tomitanii Constanţa, a vorbit despre despărţirea grupării de pe litoral de Ngoni Chibuwe şi de Nasalo Jone Marawa.
 
Lotul echipei de rugby Tomitanii Constanţa, reprezentanta litoralului în eşalonul de elită din România, SuperLiga, a pierdut doi dintre jucători, Ngoni Chibuwe (centru, din Zimbabwe, 26 de ani, 1,76 m - 100 kg) şi Nasalo Jone Marawa (aripă, din Fiji, 32 de ani, 1,84 m - 93 kg).
 
Ambii rugbşti au fost transferaţi de CSA Steaua Bucureşti. „Tomitanii pierd doi jucători din cauza imposibilităţii de a le oferi nivelul de salarizare cerut. Ambii sunt internaţionali ai ţărilor lor şi au avut o contribuţie însemnată în evoluţia echipei noastre. Într-un meci cu U Cluj, de anul trecut, Nasalo a înscris cel mai rapid eseu din istoria SuperLigii, în secunda opt“, a declarat Cristian Cojocaru, preşedintele clubului constănţean.
 
La doar al doilea an de prezență a trupei de pe litoral în SuperLigă, echipa Tomitanii a încheiat pe locul cinci ediția 2019/2020 a campionatului. În meciul care urma să stabilească ocupantele pozițiilor 5-6, Tomitanii au învins Universitatea Cluj, chiar pe terenul acesteia. Cristian Cojocaru s-a arătat  satisfăcut de clasarea din sezonul 2019/2020, „unul care ne-a arătat că la echipa noastră există potențial, având în lot mulți tineri talentați“, sperând ca, în continuare, echipa să beneficieze de susţinerea financiară care să-i permită atingerea obiectivelor şi reprezentarea Constanţei în SuperLigă la un nivel înalt.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
 
Citeşte şi:

Rugbyștii de la Tomitanii Constanța, clasare onorabilă în SuperLigă
„Vrem ca, de la an la an, să facem câte un pas înainte“


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii