Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:20 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi jucători de la FC Viitorul, incluşi în echipa etapei a 12-a din Liga 1. Antrenorul formaţiei e Gică Hagi

ro

11 Oct, 2019 00:00 1544 Marime text
În urma victoriei FC Viitorul cu 3-1 de pe teren propriu contra campioanei CFR Cluj, din etapa a 12-a a Ligii 1, doi jucători ai echipei de pe litoral, mijlocaşul Cosmin Matei şi atacantul Rivaldinho, au fost incluşi în echipa ideală a rundei. În plus, antrenorul formaţiei a fost desemnat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.
 
Echipa etapei îi cuprinde pe: Piscitelli (Dinamo) - Piţian (Chindia), Diallo (Poli Iaşi), I. Cristea (FCSB) - M. Roman (FC Botoşani), Nistor (Dinamo), C. Matei (FC Viitorul), Cardoso (Gaz Metan) - Rivaldinho (FC Viitorul), A. Cristea (Poli Iaşi), Fl. Coman (FCSB). 
 
„A marcat un gol care, cu siguranţă, se va afla la final printre cele mai frumoase înscrise în sezonul 2019-2020. S-a integrat rapid în sistemul gândit de Gheorghe Hagi“, se arată pe site-ul Ligii Profesioniste de Fotbal despre Cosmin Matei. „Brazilianul constănţenilor a înscris pentru a patra oară în sezonul actual. Este un jucător cu gleznă fină, care se pliază perfect pe stilul de joc practicat de dobrogeni“, se spune despre Rivaldinho, în vreme ce caracterizarea lui Gică Hagi a fost: „S-a impus în duelul «Generaţiei de Aur» cu un joc rapid, prin care a destabilizat apărarea adversă. Deşi lotul a suferit multe modificări în pauza de vară, Hagi a format o nouă echipă competitivă, care se află printre candidatele la titlu din acest sezon“.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii