Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:59 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doi fotbaliști de la Farul Constanța, incluși în echipa etapei în Liga 1

ro

10 Aug, 2021 11:24 2900 Marime text
  • În etapa a patra a campionatului, echipa de pe litoral a învins Sepsi Sfântu Gheorghe.

După meciul pe care Farul Constanța l-a câștigat cu 1-0 pe teren propriu cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a patra a Ligii 1, doi jucători ai „marinarilor“, portarul Marian Aioani (21 de ani) și fundașul stânga Bradley De Nooijer (23 de ani), au fost incluși în echipa ideală a rundei, prezentată de Liga Profesionistă de Fotbal.  

„A închis excelent poarta, asigurându-le constănţenilor trei puncte. A fost declarat şi «Jucătorul meciului»“, se arată despre Aioani pe site-ul oficial al LPF, în timp ce despre De Nooijer se menționează: „A pasat decisiv pentru singurul gol al meciului şi a făcut un joc defensiv foarte bun“.


Cel mai bun „11“ al rundei a patra îi cuprinde pe: Aioani (Farul) - Braun (FC Botoșani), Ciobotariu (CFR Cluj), Vinicius (FCSB), De Nooijer (Farul) - Cîmpanu (CSU Craiova), Crepulja (Rapid), Albu (FCU Craiova), Fl. Tănase (FCSB) - Gustavo (CSU Craiova), William (FCU Craiova). Antrenor, Mihai Iosif (Rapid).

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Farul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii