Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:25 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doamnele şi domnişoarele au acces gratuit la meciul FC Farul - FCM Dorohoi

ro

04 Mar, 2015 00:00 2869 Marime text
De Ziua Femeii, FC Farul le oferă acces gratuit doamnelor şi domnişoarelor la meciul „marinarilor“ cu FCM Dorohoi. Partida se va disputa sâmbătă, 7 martie, de la ora 11.00, pe stadionul „Farul“ din Constanţa, în etapa a 18-a a Ligii a II-a.
 
„Aşteptăm cât mai mulţi microbişti la stadion atât la acest meci, cât şi în continuare. Am avut parte de un debut fericit în mini-retur, practicând un joc bun şi controlând meciul cap-coadă din punct de vedere tactic. Trebuie să demonstrăm însă, printr-o înlănţuire de rezultate pozitive, că victoria cu ACS Berceni nu a fost o întâmplare“, a declarat Auraş Braşoveanu, preşedintele executiv al FC Farul.
 
În primul meci oficial pe 2015 în Liga a II-a, FC Farul a învins în deplasare ACS Berceni cu 3-1, deşi „marinarii“ au jucat în zece oameni din minutul 33, în urma eliminării (după două cartonaşe galbene) a lui Daniel Ochia. În inferioritate numerică, Farul a înscris de trei ori la rând fără a primi vreun gol (Marius Jianu 35, 48, 59), gazdele reducând din diferenţă în minutul 85. FCM Dorohoi a înregistrat în etapa trecută un egal pe teren propriu, 2-2 cu Gloria Buzău. În clasament, Farul se află pe locul nouă, cu 15 puncte, în vreme ce formaţia botoşăneană ocupă poziţia a zecea, cu 14 puncte.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Aragorn 04 Mar, 2015 12:46 Frumoasa fotografia cu fetele de la Neptun la stadionul Farul ! Doua cluburi reprezentative si de traditie ale Constantei, care din pacate au fost tinute "in umbra" in ultimii ani de interese obscure ale "conducerii" orasului...