Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:52 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Discuții SSC Farul - Ciprian Marica. Ce a cerut fostul internațional și ce decizie au luat suporterii

ro

07 Jul, 2018 21:15 5133 Marime text
Pe pagina de Facebook a SSC Farul Constanța (echipă înființată de suporteri acum doi ani pentru a ține în viață spiritul farist, după falimentul FC Farul), a fost postat un comunicat referitor la discuțiile dintre oficialii echipei nou-promovate în Liga a 2-a și Ciprian Marica, fostul internațional al României, care a achiziționat brandul FC Farul.  

Iată textul comunicatului:

Stimaţi suporteri, dragi constănţeni, deoarece considerăm că aveţi dreptul să fiţi informaţi corespunzător cu privire la negocierile între Asociaţia Suporter Spirit Club Farul Constanţa şi deţinătorul brand-ului F.C. Farul (marca şi palmaresul), dl. Ciprian Marica, vă comunicăm următoarele: 

1. Persoana mandatată de către Asociaţie pentru a purta negocieri cu dl. Marica a fost Vicepreşedintele acesteia, dl. Georges Muzaca. 

2. În urma solicitării persoanei mandatate, adresate d-lui. Marica de a ne pune la dispoziţie în scris solicitările sale, am primit mesajul pe care îl anexăm acestui comunicat. 

3. După cum se poate vedea cu uşurinţă, însăşi din primele rânduri ale acestui mesaj, intenţia este nu de negociere, ci mai degrabă de preluare a întregii Asociaţii fără nicio pretenţie din partea noastră. 

4. Având în vedere faptul că dl. Marica nu a inclus în acest mesaj nicio descriere a planurilor sale de după preluarea S.S.C. Farul, niciun proiect şi nici o eventuală sursă de finanţare pentru a susţine o evoluţie onorabilă în următorul sezon al Ligii a II-a, Consiliul Director al Asociaţiei a decis, cu unanimitate de voturi să nu pună la dispoziţia dânsului niciunul dintre documentele solicitate. La fel ca orice suporter interesat, dânsul şi asociaţii săi, dacă există, pot consulta Statutul Asociaţiei noastre pe site-ul oficial al acesteia. 

5. Totuşi, am fi dispuşi să colaborăm, dar doar dacă dânsul este de acord să semnăm un protocol, prin care să ni se garanteze următoarele:

a) prezenţa în cadrul Consiliului Director, pe o funcţie care nu poate fi vacantată sau ocupată de către o persoană care nu este desemnată de către actualii membrii ai Asociaţiei şi care să aibă drept de “VETO”, cu privire la orice aspect pus în discuţie, oricât de important sau insignifiant

şi 


b) prezenţa în cadrul Comisiei de 3 cenzori ai Asociaţiei a cel puţin 2 membri, care vor fi aleşi din rândul membrilor fondatori/ cotizanţi ai Asociaţiei existenţi în prezent.

Cu toţii ne dorim ca acest proiect să continue, dar doar în interesul perpetuării şi conservării spiritului farist! Până acum, suporterii au reprezentat garanţia faptului că toate resursele generate de proiectul S.S.C. Farul au fost cheltuite cu judiciozitate, transparenţă şi cu respectarea tuturor rigorilor impuse de legislaţia în vigoare. Prin aceste două doleanţe, considerăm că munca şi eforturile pe care le-am depus până acum în slujba Farului vor fi respectate şi valorificate şi pe viitor.

Împreună ducem mai departe spiritul farist!


Sursa foto: 1 - ZIUA de Constanța, 2 - Facebook (SSC Farul)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii