Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:29 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Directorul executiv Paul Alexe „CSU Neptun rămâne principala favorită la promovare"

ro

04 Feb, 2013 23:00 2547 Marime text
handbal_.jpg

Înfrângerea echipei feminine de handbal CSU Neptun Constanţa de pe terenul Unirii Slobozia (20-22), din prima etapă a returului Diviziei A, a relansat lupta la promovarea în Liga Naţională. Constănţencele rămân pe primul loc, însă avansul lor faţă de ocupanta poziţiei secunde (formaţia ialomiţeană) a rămas de doar un punct. Totuşi, pe lângă această diferenţă (minimă, e adevărat), CSU Neptun are avantaj şi la rezultatele directe (în tur a câştigat la Constanţa cu 29-20) şi beneficiază de un program considerat mai uşor faţă de Unirea, ceea ce l-a determinat pe directorul executiv al grupării constănţene, Paul Alexe, să afirme că formaţia de la malul mării deţine în continuare prima şansă la câştigarea campionatului.

„Eşecul de la Slobozia este unul dureros, venit pe fondul unui joc mai modest făcut de fetele noastre. Nu ne-a lipsit determinarea, ci concentrarea în momentele cheie, iar acest lucru ne-a costat o victorie ce ne-ar fi stat la îndemână. Din păcate, s-a simţit subţirimea băncii de rezerve, antrenorul Ion Crăciun neavând la dispoziţie jucătoare de rezervă capabile să facă faţă tensiunii unui astfel de joc. Nu trebuie să facem o tragedie din acest rezultat, Neptunul rămâne principala favorită la promovare", a declarat Paul Alexe pentru site-ul oficial al clubului.

Înfrângerea de la Slobozia a fost prima din acest sezon pentru CSU Neptun, care câştigase toate celelalte 13 meciuri jucate. Contra Unirii, constănţencele au comis mult prea multe greşeli. Neptun a beneficiat de şapte situaţii de superioritate numerică din care nu a putut să marcheze. Mai mult, a primit două goluri. De asemenea, elevele lui Ion Crăciun au ratat patru aruncări de la 7 m din şase şi au avut erori de prindere-pasare în momentele cheie ale jocului.

Sursa foto: Facebook

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii