Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:56 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dintre cei 20 de tricolori pentru meciurile cu Cipru şi Italia, opt sunt de la Academia Hagi

ro

31 Jan, 2017 00:00 1264 Marime text
Echipa naţională de fotbal Under-17 a României va susţine în perioada următoare patru partide de verificare, două cu Cipru şi două cu Italia. 
 
Prima dublă se va disputa pe 7 şi 9 februarie, cu ocazia stagiului de pregătire pe care tinerii tricolori îl vor efectua în Cipru, în perioada 1 - 11 februarie. Din Cipru, fotbaliştii români se întorc în ţară şi rămân în cantonament la Buftea, pentru celelalte două partide, cu Italia, programate pe 14 februarie (de la ora 15.00) şi pe 16 februarie (de la ora 11.00).
 
Dintre cei 20 de tricolori convocaţi de selecţionerul Sorin Colceag în vederea celor patru meciuri, opt sunt de la Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi“: Alexandru Paul Şerban - portar; Antonio Vlad, Vlăduţ Cristian Ştefănescu, Alex Gabriel Georgescu - fundaşi; Ionuţ Bogdan Călin, Aron Robert Girsik, Răzvan Bogdan Matiş - mijlocaşi; Louis Munteanu - atacant.
 
Potrivit frf.ro, reprezentativa tricoloră alcătuită din jucători născuţi începând cu 1 ianuarie 2001 se pregăteşte pentru primele meciuri oficiale, pe care le va disputa în turul inaugural din preliminariile Campionatului European pentru juniori U-17, găzduit de Anglia, în 2018. În perioada 23-29 octombrie 2017, România va fi gazda unei grupe în care adversarele vor fi Lituania, Luxemburg şi Austria. Echipele care se vor clasa pe primele două locuri şi cele mai bune patru dintre formaţiile care se vor situa pe poziţia a treia în cele 13 serii din prima fază se vor califica în ultima etapă de calificare (Turul de Elită).

Sursa foto: frf.ro
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii