Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:53 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dinamo - FC Viitorul, duminică. La Ovidiu, în iulie, echipa lui Hagi a câștigat cu 5-0 „Va fi alt meci față de cel din tur“

ro

26 Oct, 2019 00:00 1946 Marime text
În etapa a 14-a a Ligii 1 la fotbal (prima din returul sezonului regulat), FC Viitorul (locul 2 în clasament, cu 25 de puncte) joacă pe terenul lui Dinamo (locul 9, cu 17 puncte), duminică, 27 octombrie, de la ora 20.30. În tur, pe 15 iulie, echipa lui Hagi s-a impus la scor, 5-0, la Ovidiu, într-o partidă cu peripeții, în care galeria lui Dinamo a produs incidente, iar meciul a fost întrerupt 20 de minute.

„Câinii roșii“ străbăteau atunci o perioadă neagră, ajungând în subsolul clasamentului. Între timp, lucrurile s-au mai îmbunătățit, a fost adus și un nou antrenor (Dusan Uhrin jr.), iar echipa a urcat în clasament.

„Orice rezultat e posibil“


„Vom avea o deplasare dificilă, contra unui club cu tradiție, valoros. Trebuie să pregătim meciul foarte bine din toate punctele de vedere. Trebuie să fim atenți la toate detaliile și să facem un meci perfect, așa cum am mai făcut cu ei. Mereu au ieșit meciuri bune cu Dinamo. Ca să putem aspira la un rezultat pozitiv, trebuie să marcăm gol sau goluri. Cu acest gând vom merge. Va fi alt meci față de cel din tur. Jucăm acum în deplasare, e altă perioadă din campionat, Dinamo are alt antrenor. S-au schimbat mai multe la ei. Dinamo arată bine, e mai sigură pe ea și a arătat un progres în ultimele partide. Ne așteptăm la un meci greu, în care orice rezultat e posibil“, a declarat Gică Hagi, mangerul tehnic al FC Viitorul.

Patru absențe


Echipa de pe litoral are patru absențe pentru această partidă, din pricina accidentărilor, neputând juca Ghiță, Rivaldinho, Casap și Eric. „Ne așteaptă un meci dificil. Dinamo e o echipă în formă, care joacă foarte bine, mai ales acasă. Ne dorim să facem un meci complet, în care să obținem un rezultat pozitiv. Față de cum era în prima etapă, Dinamo arată cu totul altfel. Și-a schimbat antrenorul și a adus câțiva jucători cu experiență. Cu siguranță, nu va mai fi un meci ca cel din tur“, a spus căpitanul FC Viitorul, fundașul central Bogdan Țîru.  

„Dacă înscriam meci de meci, eram la Barcelona“


„Un meci mai greu ca în tur. Dinamoviștilor nu le-a picat bine startul de campionat și sunt dornici de o revanșă contra noastră. Nu ne mai gândim la ce a fost atunci și mergem să câștigăm. Vrem să ne menținem între echipele fruntașe ale clasamentului. Dacă vom face un meci colectiv bun, vor veni și golurile. Nu fac un caz că nu am mai marcat în ultimele partide. Dacă înscriam meci de meci, eram la Barcelona (râde). Mi-a mers bine gândindu-mă în primul rând să ajut echipa, dar au venit și golurile“, a spus și vârful Gabriel Iancu, golgeterul actual al Ligii 1, cu șapte reușite.  

L-au achiziționat pe Jacques Zoua   


Gică Hagi a anunțat că FC Viitorul a mai efectuat un transfer, achiziționându-l pe atacantul Jacques Zoua (28 de ani), internațional camerunez, care s-a despărțit în vară de Astra Giurgiu. În străinătate, atacantul a jucat la echipe precum Hamburg, FC Basel, Kaiserslautern sau Ajaccio. „Ne dorim să întărim fiecare compartiment. Aveam nevoie de încă un atacant“, a spus Gică Hagi.

Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și:

UPDATE. Gazdele au câștigat cu 5-0! Incidente produse de galeria lui Dinamo la Ovidiu, la meciul cu FC Viitorul. Partida, întreruptă peste 20 de minute, fanii evacuați

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii