Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Diana Pivniceru și Laurențiu Mihalcea, aur și argint la Balcaniadă „Imnul României m-a făcut să uit de tot efortul!“ (GALERIE FOTO + DOCUMENT)

ro

23 Apr, 2022 00:00 3306 Marime text

 
  • Două medalii pentru CS Farul Constanța la Campionatul Balcanic din Serbia - aur pentru Diana Pivniceru și argint pentru Laurențiu Mihalcea.
 
Lotul României a obținut 23 de medalii (opt de aur, 11 de argint și patru de bronz) la Campionatul Balcanic de Culturism, Fitness și Fitness Challenge din Serbia, iar două dintre aceste distincții au fost aduse de reprezentanții CS Farul Constanța.
 
Este vorba de Diana Pivniceru, care a obținut aurul, devenind astfel campioană balcanică, la Women’s Fitness Challenge - open, și de Laurențiu Mihalcea, laureat cu argint (vicecampion balcanic) la Junior Men’s Classic Bodybuilding 16-23 ani - open. La club, Diana Pivniceru și Laurențiu Mihalcea sunt pregătiți de Cristian Mihăilescu și Florina Rovența.
 
„De data aceasta, am lăsat tocurile acasă (n.r. de la proba bikini fitness) și mi-am scos forțele fizice la suprafață - proba Fitness Challenge: un circuit compus din șase exerciții, a câte două minute fiecare element, cu pauză de două minute între ele, efectuându-se corect, cât mai multe repetări. Jale! Însă imnul României care s-a auzit în toată sala, m-a făcut să uit de tot efortul!“, a punctat Diana Pivniceru.
 
Superwoman!
 
Florina Rovența a subliniat și ea dificultatea probei Fitness Challenge, dar și faptul că Laurențiu Mihalcea a concurat la o categorie de vârstă mai mare, medalia sa de argint fiind astfel cu atât mai prețioasă. „Cel mai minunat moment, cel mai frumos imn, cele mai frumoase culori are steagul României. Felicitări, Diana, fiindcă această proba este foarte grea și chiar dacă ai mers și pe tocuri, aici, în adidași, ai fost superwoman“, a punctat Florina Rovența, care a mai menționat: „Balcaniada din Serbia a fost pentru Diana și Laurențiu o reușită foarte bună. Acesta din urmă a luat locul 2 la categorie de vârstă mai mare (fiindcă la juniorii mici nu au fost concurenți). Felicitări pentru tot lotul României, fiindca toți sunt campioni pentru noi. Felicitări Federației de culturism si fitness române, pentru susținere. Indiferent de unele păreri, nimeni nu poate să le facă pe toate perfect. Iar în ultimul timp am văzut că dezbinarea nu ajută sportivii. Iar eu mulțumesc familiei de la Clubul Farul Constanța, pentru susținerea totala. Dinamic fitness club, sala unde sunt sprijiniți sportivii în pregătirea fizică“.
 
Pe lângă cei 23 de medaliați, alți șapte sportivi s-au calificat în finale, clasându-se pe locurile 4-6. „Sportivii lotului național al României au demonstrat din nou că sunt o forță mondială în culturism și fitness!“, este mesajul Federației Române de Culturism și Fitness.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Federația Română de Culturism și Fitness, Florina Rovența, Diana Pivniceru, Nicoleta Nicol)
 
Citește și:
 
CS Farul Constanța
Persoană cu dizabilități, Gabriel Moise face culturism și a devenit vicecampion mondial. „Ești un mare luptător!“ (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii