Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:00 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Diana Pivniceru, pe locul secund Trei medalii pentru CS Farul Constanţa la Cupa Mondială de culturism şi fitness

ro

29 Nov, 2018 00:00 3674 Marime text
CS Farul Constanţa a urcat de trei ori pe podium, prin sportivii săi, la Cupa Mondială de culturism şi fitness, care s-a disputat, timp de două zile, în Sala Polivalentă din Cluj.
Cel mai bun rezultat i-a aparţinut Dianei Pivniceru, care cucerit medalia de argint la bikini fitness -172 cm. Ceilalţi doi medaliaţi au fost Cornel Pantelin (la mens physique -173 cm) şi Cosmin Iancu (la classic bodybuilding -180 cm), ambii cucerind bronzul. Un alt farist, Răzvan Şindelaru, s-a clasat în apropierea podiumului, pe locul patru, la fitness (competiţie open).
 
La categoria Dianei Pivniceru au concurat cinci sportive, iar medalia de aur i-a revenit unei alte românce, Ioana Crişan. „Am încheiat sezonul competiţional pe acest an, cu cea mai bună formă a mea, la Cupa Mondială care s-a desfăşurat la Cluj-Napoca“, a postat Diana pe Facebook.  
 
La Cupa Mondială a concurat şi celebrul culturist veteran din Năvodari Vasile Şerban, care se antrenează la Constanţa, fiind legitimat la Clubul Sportiv Power Gym Constanţa. Sportivul de 68 de ani a evoluat la culturism masters peste 50 de ani, ocupând poziţia a patra. Născut în 1950, Şerban a fost al doilea cel mai vârstnic sportiv din categorie, doar ocupantul locului şase (ultimul), românul Domokoş Balogh, fiind mai în etate (an de naştere 1949). Ceilalţi sunt născuţi între 1961 şi 1966.
 
Întrecerea de la Cluj a reunit delegaţiile a 23 de ţări, iar în clasamentul pe echipe România a ocupat prima pozişier, cu 618 de puncte. Pe podium s-au mai clasat Grecia (cu 109 puncte) şi Iraq (cu 83 de puncte).
 
Sursa foto: captură TVR  
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii