Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:26 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Diagnosticul crunt Cunoscutul antrenor Samir Regep trece din nou printr-o cumpănă în viaţă. Are nevoie de ajutor!

ro

26 Apr, 2021 00:00 10655 Marime text
  • În vârstă de 53 de ani, Samir Regep, antrenor de Kempo şi Kempo K-1 la Sam Dojo Kombat Constanţa, a fost diagnosticat cu o boală nemiloasă.
  • Reputatul tehnician a solicitat ajutor prin intermediul unei postări pe Facebook.
  • Fost celebru luptător, Samir Regep a susţinut în 1992 un meci cu americanul Jimmy Mitchell, partida încheindu-se la egalitate.



Samir Regep, una dintre cele mai cunoscute şi mai respectate persoane din lumea artelor marţiale constănţene, fost multiplu campion naţional de kickboxing, în prezent antrenor de Kempo şi Kempo K-1 la Sam Dojo Kombat, trece prin momente extrem de grele în viaţă, după ce a fost diagnosticat cu o boală nemiloasă.



În vârstă de 53 de ani, celebrul antrenor a aflat că are cancer şi, în faţa acestei situaţii, a solicitat sprijin în mediul online pentru a găsi un doctor oncolog prin intermediul căruia că înceapă cât mai rapid tratamentul. Samir Regep a postat pe Facebook un anunţ cu drama prin care trec el şi familia sa şi speră ca strigătul său de ajutor să aibă ecou, iar reputatul tehnician să poată fi îndrumat medical pentru a demara urgent tratamentul.
 


„Ţineţi-mi pumnii!”

„Salut, prieteni! Nu am mai postat pe Facebook deoarece a trebuit să-mi fac nişte investigaţii medicale, de unde am aflat că am cancer hepatic... Fiind aşa de avansată boala, trebuie să fac citostatice, dar nu cunosc niciun medic oncolog, iar cei cu care am putut lua legătura nu pot să mă programeze aşa de repede, decât în luna iulie - august. Dacă cunoaşteti sau aveţi în lista voastră de prieteni un medic oncolog, vă rog să vorbiţi cu el dacă poate să mă ajute cu un consult în privinţa tratamentului!

Iar în ce priveşte sala de Kempo, antrenamentele vor decurge normal, ca şi până acum, numai că, dacă nu o să mai pot veni la antrenamente, va fi acolo Adriana ca sempaiul meu.

Am ajuns la finalul «meciului» meu... dar o să câştig meciul acesta prin KO. Vă mulţumesc mult pentru înţelegere şi ţineţi-mi pumnii!

Sper să nu vă îndepărtez de mine cu acest anunţ, ci, din contră, să fiţi alături de mine. Ştiu că sunt mulţi în situaţia mea, dar eu am simţit nevoia să comunic cu voi, mai ales pentru generaţiile de sportivi şi copii care au trecut prin sala mea şi pentru prietenii mei apropiaţi.



Vă doresc tuturor un Paşte fericit, alături de cei dragi şi Doamne ajută!

Cu stimă si repect, Samir”, a fost mesajul postat pe Facebook.



„Luptătorii nu cad niciodată!”

Anunţul antrenorului a generat multe mesaje de susţinere din partea celor apropiaţi.



„Doamne ajută! O să fie bine, maestre! Ești puternic!”



„Cu siguranță, vei învinge boala. Sănătate multă și Divinitatea să te ajute în orice!”



„Sănătate, luptă, că nu e genul tău să te predai, curaj și recuperare rapidă îți doresc!”



„Sunteţi puternic şi o să treceţi cu bine şi peste asta! Copiii sunt alături de dumneavoastră. Multă sănătate!”



„Sănătate multă, ai grijă de tine, că avem nevoie de experiența ta. Ai învins mereu, vei fi un învingător și de data asta. Respect!”



„Cu regret îmi pare rău să aud aşa ceva. Un om cu caracter! Să-ţi dea Dumnezeu să te faci bine pentru ce ai făcut şi ce mare caracter ai şi să duci mai departe visul pe care-l ai. Nea Sam, cu tot respectul, sănătate multă şi Doamne ajută să aud că eşti bine, sărbători liniştite alături de familia ta frumoasă!”



„Multa sănătate, ești un luptător! Luptătorii nu cad niciodată! Dacă cad, se ridică și o iau de la capăt! Fii puternic și o să fii învingător!”



„Nu există așa ceva! Tu ești Sam al nostru, pentru tine asta e mizilic și te vei face bine! Te cunosc de aproape 30 de ani și mereu ai învins. Te iubesc, Sam, trece tot, tu vei câștiga!”



„Multă sănătate, sensei și putere! Oss!”



„Dumnezeu să-ți dea putere, izbândă și rezistenţă în meciul vieţii tale! Să revii în viitor cu o postare în care să anunți victoria totală”, au fost câteva dintre mesaje.
 


La egalitate cu „cel care l-a învins pe Van Damme“

Fost celebru luptător (deţinător de centură neagră), Samir Regep este cel care, în septembrie 1992, pe când avea 24 de ani, a încheiat la egalitate, la Constanţa, un meci cu americanul Jimmy Mitchell (campion mondial patru ani la rând şi cunoscut drept „cel care l-a învins pe Van Damme“). Ulterior, Samir Regep s-a dedicat antrenoratului şi a pregătit luptători de-a lungul a multor generaţii. „Sam” a fost primul antrenor în kickboxing şi al actualului promotor Eduard Irimia!

 

M-am născut a doua oară!”

Samir Regep a mai trecut printr-o cumpănă a vieţii, acum cinci ani, în urma unei hemoragii interne pe esofag. Internat la Spitalul Judeţean Constanţa, cunoscutul antrenor s-a bucurat de ajutorul prietenilor, care au venit să doneze sânge. Samir Regep a primit atunci sprijin sub toate aspectele, inclusiv financiar.



„Am fost într-o situaţie critică, am pierdut mult sânge. Am avut hemoglobina 4,5, în condiţiile în care trebuie să fie 14. Am slăbit în jur de opt kilograme în acea perioadă. M-am născut a doua oară! Le sunt recunoscător tuturor celor care m-au ajutat donând sânge. Au venit donatori foarte mulţi. Nu am cuvinte să le mulţumesc. Am fost ajutat şi cu bani“, menţiona atunci Samir Regep.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Sursa foto: Facebook (Samir Regep)



Citeşte şi:


Primul antrenor în kickboxing al promotorului Eduard Irimia
Samir Regep vrea să-l aducă la Constanţa pe celebrul campion K-1 Gökhan Saki


Constanța. Kempo în familie
Samir Regep, antrenamente alături de soție și fiu. Antrenorul, schimbare fizică radicală! (galerie foto + video)


Apel către posibilii donatori
Internat în Spitalul Judeţean Constanţa, fostul campion Samir Regep are nevoie de sânge!


Vestea primită, ieri, de la medici de fostul campion Samir Regep
„Am fost într-o situaţie critică, am pierdut mult sânge”





 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii