Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Despărţire de Bănel Nicoliţă FC Viitorul joacă astăzi la Ovidiu cu Dinamo

ro

04 Apr, 2016 00:00 1618 Marime text


FC Viitorul susţine astăzi meciul din etapa a cincea a turneului play-off din Liga 1, întâlnind, de la ora 20.30, la Ovidiu, Dinamo Bucureşti. Partida este găzduită de terenul central al Academiei Hagi. Până acum, cele două formaţii nu au câştigat niciun meci în play-off, FC Viitorul (25 de puncte) având două egaluri şi două înfrângeri, iar Dinamo (27 de puncte) - trei remize şi un eşec. În partida de astăzi, managerul tehnic al FC Viitorul, Gică Hagi, are doi accidentaţi, Florin Cernat şi Vlad Rusu, în vreme ce clubul s-a despărţit de Bănel Nicoliţă, care la vară îşi încheia contractul cu Viitorul.

Gică Hagi - „Cred că va ieşi un meci bun“

 

„Se întâlnesc două echipe frumoase ale Ligii 1, care au făcut un campionat bun până acum. Ambele au mulţi jucători tineri, în formare. Cred că va ieşi un meci bun, ca şi precedentele, şi se vor marca şi goluri. Şi noi, şi ei ne dorim să câştigăm. Vrem să ne autodepăşim, în faţa unei echipe cu tradiţie. Noi avem problemele noastre, după meciul de la Tg. Mureş e greu să ne mai gândim la titlu. Vrem să ne clasăm cât mai sus în clasament. Ne gândim deja la echipa pentru sezonul viitor. Mai avem două luni importante, pentru a planifica totul. În ultimele meciuri, vom da şanse mai multe jucătorilor care au jucat mai puţin şi în special celor tineri“, a declarat Gică Hagi.


Nu va mai fi la fel de simplu ca la acel 5-1

„Vom avea un meci foarte greu, ţinând cont şi că Dinamo vine după un eşec drastic cu Astra Giurgiu. Vor veni cu o dorinţă foarte mare de a câştiga la Ovidiu. Avem nevoie de o victorie, căci ducem lipsă. Păcat că nu am câştigat la Tg. Mureş, să sperăm că o vom face acum. Nu dăm vina pe Pecanha, asta este, s-a întâmplat, mai avem şase meciuri, din care trebuie să scoatem cât mai mult“, a spus şi fundaşul Viitorului Robert Hodorogea. „Va fi un meci frumos, întâlnindu-se două echipe ofensive. Nu cred că pentru noi va mai fi atât de simplu ca atunci când ne-am impus cu 5-1 în Ştefan cel Mare“, a spus şi atacantul Florin Tănase.        

Transport pentru suporteri

FC Viitorul va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocare tip cursă specială (tur - retur), pe traseul Palatul Copiilor (Constanţa) - stadion central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarele vor pleca la orele 18.45, 19.15 şi 19.45. Returul va fi asigurat imediat după încheierea partidei.
 
Sursa foto: Academia Hagi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii