Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:50 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Derby în Liga a 4-a SSC Farul Constanţa joacă astăzi cu CS Năvodari

ro

19 May, 2017 10:52 2318 Marime text
SSC Farul Constanţa, echipa care a câştigat deja Liga a 4-a de fotbal a judeţului Constanţa, calificându-se astfel la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a, susţine astăzi meciul din etapa a 31-a a campionatului.

Lider detaşat al clasamentului, cu 87 de puncte, SSC Farul întâlneşte în deplasare a treia clasată, CS Năvodari, care a acumulat 69 de puncte până acum. Partida este găzduită de stadionul „Flacăra“ din Năvodari, de la ora 18.00. Juniorii celor două echipe joacă pe aceeaşi arena, de la ora 16.00, tinerii ocupând în ierarhie locurile unu (CS Năvodari, cu 82 de puncte), respective trei (SSC Farul, cu 60 de puncte).

„Chiar dacă am câştigat campionatul şi ne-am asigurat locul la barajul pentru promovarea în Liga a III-a, nu înseamnă că vom trata meciurile care urmează cu lejeritate. În aceste 4 etape vom întâlni echipele care de-a lungul acestui sezon au fost principalele adversare ale SSC Farul în lupta pentru promovare: CS Năvodari, CS Agigea şi Viitorul Fântânele. Aceste partide vor reprezenta teste importante, în special pentru atingerea potenţialului maxim înaintea meciurilor de baraj“, au spus cei de la SSC Farul. 

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii