Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:44 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizie a Judecătoriei Constanţa în cazul Asociaţiei Club Sportiv Extreme Ronin Fight

ro

10 May, 2018 00:00 2542 Marime text
Judecătoria Constanţa a dat soluţia pe scurt în dosarul în care Asociaţia Club Sportiv Extreme Ronin Fight are calitatea de petent, obiectul dosarului fiind „acordare personalitate juridică“. Instanţa a admis cererea, soluţia pe scurt fiind: „Admite cererea formulată de petenta Asociaţia Club Sportiv Extreme Ronin Fight. Dispune înscrierea modificărilor din actul constitutiv şi statutul petentei, conform Hotărârii Adunării Generale nr. 1/18.01.2018, în Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor aflat la grefa Judecătoriei Constanţa. Cu drept de apel în termen de cinci zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Constanţa“.
 
Luptătorii de la ACS Extreme Ronin Fight Constanţa sunt pregătiţi de Şenol Amamut, iar la ediţia a cincea a întrecerii de arte marţiale Campionatul Euro-Asiatic Voievod Moldova, de la Chişinău, competiţie care a făcut parte din seria de manifestări ce marchează anul „Ştefan cel Mare şi Sfânt“, sportivii clubului de pe litoral au urcat de 12 ori pe podium, obţinând şase medalii de aur şi tot atâtea de argint.
 
Sursa foto: Facebool (Şenol Amamut)
 
Citeşte şi:
 
ACS Extreme Ronin Fight Constanţa, pe podium la Campionatul Euro-Asiatic Voievod Moldova (galerie foto)

ACS Extreme Ronin Fight Constanţa participă cu şase luptători la Campionatul Euro-Asiatic Voievod Moldova, de la Chişinău
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii