Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:10 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Debut în forţă al sportivilor români la Campionatele Europene de haltere. Cu ce ne mândrim

ro

04 Dec, 2016 18:47 2197 Marime text

Rezultate bune pentru sportivii români care concurează la  Campionatele Europene de haltere pentru juniori (U20) și tineret (U23) de la Eilat (Israel). În prima zi de campionat,  românca Monica Csengeri a obținut 2 medalii de aur (la total și smuls) și un argint (la aruncat) în întrecerea junioarelor la categoria 48 kg, potrivit unui  comunicat al Federației române de haltere.

La aruncat, Monica Csengeri a avut o comportare remarcabilă, cu o medalie de argint, după rezultatul de 90 kg, care i-a asigurat, de asemenea, și titlul european de junioare la totalul olimpic, cu 168 kg.

La total, locul secund a fost ocupat de Iana Mohina (Rusia), la distanță apreciabilă de reprezentanta noastră — 161 kg, în timp ce bronzul a revenit unei sportive din Turcia, Gamze Karakol, cu 154 kg.

La actualele campionate continentale, delegația României, care este condusă de președintele Federației române de haltere, Nicu Vlad, este alcătuită din 16 sportivi, care vor concura până pe 10 decembrie, atât în competiția juniorilor, cât și la tineret.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii