Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:33 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De Ziua Națională a României, voleibalistele de la CS Medgidia joacă pe teren propriu în Cupa României

ro

01 Dec, 2021 00:00 2389 Marime text
 
 
 
  • Ca şi în anii precedenţi, primele patru clasate în sezonul recent încheiat al Diviziei A1 s-au calificat direct în faza secundă a competiției.
 
De Ziua Națională a României, miercuri, 1 decembrie, echipa feminină de volei CS Medgidia are meci în Cupa României, întâlnind pe teren propriu, de la ora 18.00, Rapid București.
 
Cele două formații se întâlnesc în sferturile de finală (faza a doua), tur - retur. Ca şi în anii precedenţi, primele patru clasate în sezonul recent încheiat al Diviziei A1 (CSM Târgovişte, Volei Alba Blaj, CS Dinamo Bucureşti și CS Medgidia) s-au calificat direct în faza secundă a competiției, care corespunde sferturilor de finală. CS Medgidia (antrenori, Florin Voinea și Radu Began) vine după un insucces în campionat, 1-3 (23-25, 25-19, 23-25, 20-25) pe teren propriu cu CSO Voluntari.
 
„Medgidia nu a avut zi bună și a pierdut meciul. Jocul de echipă a fost mai greoi și coordonarea n-a mers ca pe roate pentru fetele lui Florin Voinea şi Radu Began. Deși seturile au fost echilibrate, finalurile au aparținut echipei din Voluntari, care a fost mult mai precisă în momentele cheie. Baciu și Trică au fost cele mai bune marcatoare pentru echipa noastră, însă nu îndeajuns pentru o victorie. Poate oboseala și-a spus cuvântul pentru Medgidia, însă mergem mai departe“, a fost mesajul clubului din Medgidia.
 
Și voleibalistele speranțe ale CS Medgidia au avut meciuri, la Tulcea, în al doilea turneu din Campionatul Național. Jucătoarele pregătite de Nicoleta Cangea au susținut trei meciuri, pe care le-au pierdut. „În partidele cu CS Axiopolis Cernavodă și CSS Tulcea, fetele au avut cea mai bună prestație, reușind să țină aproape de adversarele lor. Chiar dacă am pierdut, fetele au crescut bine în joc, ceea ce înseamnă foarte mult pentru meciurile viitoare”, a spus Nicoleta Cangea.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
 
Citește și:

Volei
CS Medgidia, învinsă acasă de CSO Voluntari (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii