Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:20 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De unde vine pasiunea sa pentru alergare Daniel Antonaru, din Constanţa, pe locul doi la ultramaratonul de 24 de ore din Grecia

ro

23 Jan, 2019 00:00 2250 Marime text
Daniel Antonaru, preşedintele AS SanaSport Constanţa şi organizator al Maratonului Nisipului, a realizat un rezultat deosebit la ediţia a 14-a a Festivalului Internaţional de Ultramaraton din Grecia, de la Glyfada (în apropiere de Atena). Daniel a concurat la ultramaratonul de 24 de ore şi a ocupat un meritoriu loc doi, parcurgând 222 de kilometri, în 23 de ore şi 36 de minute. Pe locul întâi s-a clasat bulgarul Vladimir Todorov Stavrev (226 km, în 23 de ore şi 58 de minute), iar podiumul a fost completat cu James Ellis, din Marea Britanie, cu 217 km parcurşi în 23 de ore şi 50 de minute.
 
Un alt constănţean, Bogdan Ofiţeru, a parcurs 138 de kilometric (în 23 de ore şi 52 de minute), în vreme ce Floricica Neacşu, din Galaţi, cu 200 de kilometri parcurşi în 23 de ore şi 51 de minute, a fost a doua la feminin şi a noua în clasamentul general (în care au fost incluşi atât bărbaţii, cât şi femeile). 
 
Unul dintre apropiaţii lui Daniel Antonaru a dezvăluit, pe o reţea de socializare, de unde vine pasiunea pentru alergare a preşedintelui AS SanaSport. „Felicitări pentru participare şi mai ales pentru rezultatul obţinut la această cursă excesiv de grea. Ştiu bine de unde vine pasiunea ta pentru alergare. Mulţi nu ştiu de unde ţi se trage. Pentru a accesa într-o instituţie de învăţământ superior, există, printre altele, şi o probă eliminatorie, anume alergarea pe distanţa de 1.000 m. Într-un timp anume. Pentru a nu claca, ai alergat mult, mult, în parcul Tăbăcărie. Proba a fost «floare la ureche». A impresionat pe examinatori. A fost începutul, fiindcă celelalte examene de admitere au fost trecute cu brio, aşa cum a şi fost absolvită acea facultate. Acolo s-au născut dorinţa, apoi pasiunea şi mai apoi iubirea pentru competiţie şi pentru voinţa de învingător, care, iată, cu timpul, nu a scăzut, dimpotrivă, s-a acutizat. Încă o dată, te felicit“, a fost mesajul.
 
Sursa foto: Facebook
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii