Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De pe litoral, în județul Arad Fotbalistul Alexandru Moise, fost la Axiopolis Cernavodă sau Farul Constanța, achiziționat de Șoimii Lipova

ro

03 Jul, 2020 00:00 7419 Marime text
  • Alexandru Moise joacă atacant, iar la Farul Constanța a fost transferat când era antrenor Petre Grigoraș. 
 
Fotbalistul Alexandru Moise a ajuns de pe litoralul României tocmai în județul Arad, la echipa Șoimii Lipova, din seria a patra a Ligii a 3-a, serie pe care a încheiat-o pentru al doilea an la rând ca vicecampioană.

Alexandru Moise (25 de ani) joacă atacant, iar în județul Constanța s-a făcut remarcat pentru evoluțiile de la Axiopolis Cernavodă, iar apoi de la Farul Constanța, pentru care a jucat în Liga a 2-a, în mandatul lui Petre Grigoraș. La Farul, unde a venit de la Axiopolis alătri de un alt jucător de bază al formației din Cernavodă, Marius Fotescu, Moise a înscris patru goluri. În ultima perioadă, Alexandru a evoluat și la Unirea Slobozia, după care a revenit la Axiopolis. În sezonul 2018/2019 al Ligii a 2-a, jucătorul a evoluat în 25 de partide pentru Farul Constanța în eșalonul secund, 18 dintre confruntări găsindu-l ca titular. Golurile ca „marinar“ le-a înscris în confruntările cu FC Argeș (scor 3-1, două), CS Mioveni (3-3 pe teren, meci pierdut la masa verde de Farul) și Dacia Unirea Brăila (2-0).   

Sursa foto: Facebook (Alexandru Moise) 

Citește și:

Pe podium Marius Fotescu şi Nicolae Moise au marcat şase goluri pentru SSC Farul de la venirea lor de la Axiopolis Cernavodă (galerie foto)

SSC Farul. Petre Grigoraş a subliniat evoluţia atacantului Nicolae Moise „Mă bucur pentru reuşitele sale. Are atitudine în joc“ (galerie foto)

Alexandru Moise, dus cu salvarea la spital Axiopolis Cernavodă a obţinut dramatic un punct în meciul cu Dinamo II (galerie foto)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii