Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:07 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De la „Cadet“ la „Lup de mare“ SSC Farul implementează un sistem de cotizaţii diversificate

ro

15 Jul, 2017 00:00 3645 Marime text
Echipa de fotbal nou-promovată în Liga a 3-a, Suporter Spirit Club Farul Constanţa, a anunţat că, având în vedere sugestiile fanilor farişti, a ales să implementeze un sistem de cotizaţii diversificate.
 
Acestea sunt: „Cadet“ - 100 de lei de persoană pe an, pentru toţi suporterii care nu au împlinit încă vârsta de 18 ani; „Senior“ - 100 de lei de persoană pe an, pentru pensionari; „Marinar“ - 300 de lei de persoană pe an; „Lup de mare“ - 600 de lei de persoană pe an. Data de la care va începe implementarea noului sistem de cotizaţii şi punerea în vânzare a abonamentelor este 1 august a.c. Tot la această dată expiră şi termenul-limită pentru plata restanţelor la cotizaţiile aferente sezonului precedent.
La fel ca şi la meciul retur al barajului pentru promovarea în Liga a 3-a, preţul biletelor pe durata întregului sezon va fi de 5 lei - intrare generală. Pentru stagiunea 2017 / 2018, preţul abonamentelor va fi de 50 de lei, cu precizarea că toţi membrii cotizanţi din categoriile „Cadet“, „Senior“ şi „Marinar“ le vor putea achiziţiona la preţul promoţional de doar 35 de lei, iar „Lupii de Mare“ vor primi un abonament gratuit.

A fost stabilită data reunirii lotului 

Reunirea lotului SSC Farul va avea loc luni, 17 iulie, la ora 18.00. Cu privire la stadionul pe care echipa va disputa meciurile pe teren propriu în Liga a 3-a, cei de la club au precizat că încă analizează opţiunile pe care le au la dispoziţie, „urmând ca, imediat ce ajungem la o decizie finală, să o comunicăm“.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii