Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:39 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De când a devenit tătic, arbitrul Mihai Pericleanu face reclamă la pasta de dinţi „Bună! Mă numesc Sara Nicoleta şi sunt un îngeraş!“ (galerie foto)

ro

19 Jun, 2014 00:00 5692 Marime text
De câteva zile, soţii Pericleanu din Constanţa sunt cei mai fericiţi oameni de pe pământ. Au devenit părinţi! Barza le-a lăsat pe hornul casei o mândreţe de fetiţă, tocmai într-o zi de vineri 13
 
Corina Pericleanu a născut la o maternitate privată din Constanţa, iar totul a decurs perfect, copilul obţinând nota 10 la scorul Apgar. Fetiţa, care se va numi Sara Nicoleta, a venit pe lume cu greutatea de 3,480 kg şi cu înălţimea de 51 cm. O păpuşă de copil. Părinţii sunt topiţi de fericire, la fel şi rudele apropiate, iar prietenii îi bombardează cu mesaje de felicitare.
 
„Cifra 13 ne-a purtat mereu noroc, astfel că nu am avut nicio emoţie când operaţia a fost programată într-o zi de vineri 13. Împreună cu medicii, am optat pentru cezariană întrucât, pe finalul sarcinii, au apărut ceva probleme. Nu mari, dar am vrut să evităm orice risc. Iar naşterea a decurs fără probleme. Fetiţa a văzut lumina zilei la ora 9.20“, a declarat Mihai Pericleanu, care este arbitru de fotbal categoria I. De când li s-a născut odorul, tinerii părinţi simt că plutesc. „Nu pot descrie în cuvinte sentimentele care mă încearcă. E super, mă simt minunat. Fetiţa e febleţea noastră. M-a topit, pur şi simplu.

De cinci zile, de când mi s-a născut copilul, zâmbesc non-stop. Cei din jur mi-au şi zis că parcă aş face reclamă la pasta de dinţi. Nu numai noi, părinţii, suntem fericiţi. Şi bunicii fetiţei, fraţii noştri şi celelalte rude apropiate ne împărtăşesc bucuria. Cu toţii suntem într-o veselie continuă“, a mai spus Mihai. Fetiţa a fost adusă acasă de la maternitate marţi, pe acea ploaie diluviană, dar nu a fost nicio problemă cu transportul. „Acum se acomodează cu băiţa, pătuţul şi camera. Ce frumos e când se uită la noi şi zâmbeşte!“, surâde tatăl.
 
Botezul, în aceeaşi zi cu nunta
 
Primul urmaş al familiei Pericleanu va fi botezat pe 1 noiembrie, anul acesta. Evenimentul va fi cu atât mai fericit cu cât, în aceeaşi zi, Mihai (24 de ani) şi Corina (26 de ani) vor face şi nunta, după ce, la începutul lunii trecute, au scos actele, la Cumpăna. A fost o festivitate deosebită, iar primarul localităţii, ec. Mariana Gâju, le-a făcut o surpriză plăcută tinerilor căsătoriţi. „A fost un ceremonial frumos, aşa cum ne-am dorit. Gazdele noastre s-au pregătit din timp, oferindu-ne o ambianţă specială, drept pentru care le mulţumim. Mariana Gâju, primarul localităţii, nu a putut fi prezentă, fiind plecată în străinătate, însă a ţinut mult să ne adreseze un mesaj. Fusese pregătit în acest sens un televizor, pentru ca doamna primar să intre în direct cu noi, însă legătura nu a funcţionat, astfel că am vorbit la telefon. A fost o surpriză plăcută pentru noi. Suntem onoraţi de felul în care am fost trataţi de echipa Primăriei Cumpăna“, declara, la acea dată, arbitrul Pericleanu. Naşii de cununie sunt buni prieteni ai soţilor Pericleanu, Ionel şi Nicoleta Nae, capul familiei fiind şi el arbitru de fotbal. Fetiţa va fi botezată de o altă pereche, formată din Luana Diana Filip şi Robert Iordan.
 
Coincidenţe cu cifra 13
 
Fericiţii părinţi au postat pe Facebook şi câteva poze cu fetiţa. „Minunea noastră! Te iubeşte mami!“, a scris mămica. La fel de entuziastă şi de exuberantă s-a arătat şi cea care îi va fi naşă de botez. „Cine a zis că vineri 13 e zi cu ghinion? Micuţa Sara ne-a surprins şi a venit astăzi pe lume, făcându-şi părinţii şi naşii să se simtă cei mai norocoşi oameni de pe pământ! Frumuşica naşei şi a naşului! Să ne trăiască finuţa şi să fie sănătoasă, iar mămicuţa ei, la fel“, a anunţat Luana Diana Filip venirea pe lume a copilului. „Să vă trăiască şi să vă bucuraţi, alături de ea, de clipe de bucurie şi de fericire! Să trăiască mămica, dar şi tăticul“, a adresat felicitări şi naşul de cununie, Ionel Nae. O prietenă a familiei Pericleanu, Camelia Tudose, şi-a adus aminte cum, în urmă cu 13 ani, când s-a împlinit sorocul, a mers şi ea la maternitate, să nască o fetiţă. Şi era cât pe ce să aducă pe lume copilul tot într-o zi de 13 iunie! „Felicitări, Cori! Să fie într-un ceas bun! Să vă trăiască prinţesa! Să fie sănătoasă şi să vă aducă numai bucurii! Mă bucur să aud o astfel de veste. Ce chestie! Îmi aminteam cum, acum 13 ani, mergeam şi eu să-mi aduc pe lume fetiţa, dar s-a născut pe 14 iunie. Felicitări încă o dată! Să vă trăiască Sara!“, a postat Camelia Tudose.
 
„La pieptul mamei mă liniştesc şi adorm“
 

„Bună, eu sunt Sara şi sunt un îngeraş! Când mă încrunt, semăn cu tati, iar când deschid ochişorii şi privesc în jur, curioasă, semăn cu mami. Îmi place să pap lăptic şi să dorm mult. Când tati încearcă să mă trezească, dau cu mânuţele şi încep să ţip. Dar cel mai mult îmi place când mă ia mami în braţe şi mă strânge la pieptul ei. Atunci mă liniştesc şi adorm la loc“, şi-a făcut o scurtă prezentare pe Facebook fetiţa, prin intermediul cuvintelor viitoarei naşe de botez, care a postat şi ea o poză cu păpuşica.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii