Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:44 28 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De astăzi, biletele de intrare la meciul FC Viitorul - KAA Gent se găsesc şi la stadionul de la Ovidiu

ro

03 Aug, 2016 00:00 1436 Marime text
 

FC Viitorul susţine joi, 4 august, pe stadionul central din Complexul Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“ de la Ovidiu, meciul retur cu echipa belgiană Gent, din turul trei preliminar al Europa League. De ieri, clubul organizator a pus în vânzare biletele de intrare la meci.
 
Partida a fost programată la ora 21.15, iar biletele au următoarele preţuri: tribuna I - 30 de lei, tribuna a II-a - 20 de lei, peluze - 10 lei. Conform Legii 4/2012, o singură persoană poate achiziţiona maximum patru tichete. Biletele se pot procura de ieri atât online, cât şi în mai multe magazine. Tichetele se vor găsi şi la casele de bilete de la stadionul central din Academia Hagi, conform programului: miercuri (3 august), între orele 10.00 şi 18.00; joi (4 august), între orele 10.00 şi 22.00.
 
Şi la partida de joi FC Viitorul va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerarul Palatul Copiilor (Constanţa) - stadion central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarele vor pleca începând cu orele 19.30, de la Palatul Copiilor Constanţa (ultima cursă va fi la ora 20.15). Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.

Ce li se recomandă spectatorilor

FC Viitorul le face o serie de recomandări spectatorilor care vor veni la meci:
 

„Recomandăm posesorilor de abonamente tip card, bilete de intrare şi invitaţii ca accesul în tribunele stadionului în ziua disputării meciului să fie făcut în începând cu ora 19.30, pentru a se evita aglomeraţia publicului spectator la căile de acces ale tribunelor.
 
De asemenea, posesorii de abonament tip card vor avea acces în tribunele stadionului central prin porţile de intrare special dotate cu turnichete. Posesorii de abonamente pot folosi cardul de acces în sectorul de tribună pentru care a fost achiziţionat în scop personal, acesta fiind interzis a fi distribuit sau împrumutat altei persoane pentru acces. Folosirea cardului de acces de către altă persoană în afara titularului atrage anularea acestuia de către clubul organizator.
 
De asemenea, posesorii abonamentelor îşi vor respecta locul şi rândul din sectorul de tribună inserate pe acestea la achiziţionare. Rugăm respectuos spectatorii care vor fi prezenţi în sectoarele de tribune ale stadionului central pentru vizionarea meciului să respecte locul, rândul şi sectorul din tribună inserat pe biletul de acces achiziţionat. Spectatorii care îşi părăsesc locurile în pauza meciului trebuie să păstreze documentele de acces pentru control şi să revină în incinta stadionului pe aceeaşi poartă de acces şi pe aceleaşi locuri inserate pe documentele respective.
 
Este interzisă ocuparea de către spectatori a altui loc pe scaun în tribunele stadionului central decât cel inserat pe documentul de acces achiziţionat. Aducem la cunoştinţă spectatorilor că fumatul şi consumul de seminţe sunt interzise în incinta sectoarelor de tribună. Fumatul este permis doar în locurile special amenajate din jurul stadionului“.


Romario Benzar - „Sperăm să obţinem o victorie de palmares“

În tur, Gent s-a impus la scor, cu 5-0, FC Viitorul susţinând atunci partida de debut în cupele europene! „Gent are jucători foarte buni, nu întâmplător anul trecut au devenit campionii Belgiei şi au ieşit din grupele Ligii Campionilor. Noi suntem la început, mai avem de lucru, dar sperăm să ajungem la un nivel înalt şi în Europa. În afară de Filip, Brandan, Chiţu şi Iancu, toţi am fost debutanţi într-o întrecere continentală. Scorul e mare, nu ne gândeam că în a doua repriză vor mai marca de trei ori. În retur, sperăm să obţinem o victorie de palmares“, a spus Romario Benzar, căpitanul FC Viitorul.

Ti-a placut articolul?

Comentarii