Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

David contra Goliat Liderul HC Dobrogea Sud întâlneşte la Constanţa lanterna roşie Universitatea Cluj

ro

12 Mar, 2019 00:00 1253 Marime text
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa susţine astăzi meciul din etapa a 22-a a Ligii Naţionale, întâlnind pe teren propriu Universitatea Cluj, ultima clasată, care a pierdut toate cele 21 de partide susţinute până acum în campionat!
 
De cealaltă parte, HC Dobrogea Sud este liderul solitar al ierarhiei, cu 51 de puncte (după 17 victorii şi patru eşecuri), având patru lungimi în faţa celei de-a doua clasate, CSM Bucureşti. Astfel că, dată fiind distanţa dintre cele două echipe, disputa HC Dobrogea Sud - U Cluj este una ca între David şi Goliat, formaţia gazdă neavând probleme în a obţine a opta victorie consecutivă în Liga Naţională în acest an. Meciul este găzduit de Sala Sporturilor, de la ora 18.00, iar biletul de intrare la meci costă 10 lei.
 

„Mai este mult până la titlu”

 
În partida precedentă din Liga Zimbrilor, HC Dobrogea Sud a învins în deplasare CSM Făgăraş, scor 30-24 (15-15). „A fost o victorie previzibilă, așteptată. Felicit echipa gazdă pentru jocul foarte bun din prima repriză. A arătat că victoria cu CSM București nu a fost întâmplătoare“, a declarat Ionuţ Stănescu, preşedintele HC Dobrogea Sud, pentru site-ul oficial al clubului. „Știam că va fi greu, mai ales că veneam după meciul din Spania, iar concentrarea suferă în astfel de situaţii. Am câştigat repriza a doua și meciul. Sunt şanse mari să câştigăm sezonul regulat, dar în play-off o vom lua de zero, aşa că mai este mult până la titlu”, a precizat şi veteranul George Buricea, potrivit sursei citate.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii