Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dan Ochia, gol din lovitură liberă Meciul Dunărea Călăraşi - FC Farul a început de la 2-0

ro

23 Feb, 2015 00:00 2270 Marime text

 
FC Farul a disputat, sâmbătă, ultimul joc de verificare înaintea începerii campionatului. „Marinarii“ au întâlnit în deplasare liderul seriei secunde a Ligii a III-a, Dunărea Călăraşi, echipă în faţa căreia s-au înclinat cu 1-2
 
Două victorii, un egal şi o înfrângere. Acesta este bilanţul FC Farul în partidele de verificare din această iarnă. Eşecul s-a înregistrat sâmbătă, în disputa cu echipa pregătită de fostul principal al Farului, Ion Răuţă. Practic, meciul a început de la 2-0 pentru Dunărea Călăraşi, care a înscris în minutele 1 şi 5. Farul a redus din diferenţă după pauză.
 
După 2-1 cu Axiopolis Cernavodă şi Delta Dobrogea Tulcea şi 0-0 cu Înainte Modelu, Farul a întâlnit Dunărea Călăraşi în meciul care a închis seria partidelor de verificare ale constănţenilor. Partida a început însă cum nu se poate mai prost pentru „marinari“, care s-au văzut conduşi rapid cu 2-0. Dunărea a marcat primul gol la puţine secunde de la începerea partidei, prin fostul jucător al Farului Georgian Butoi, iar apoi şi-a majorat avantajul în minutul 5, prin Valentin Alexandru. Farul a revenit pe tabelă în minutul 48, când Dan Ochia a redus din diferenţă dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri. 2-1 avea să şi rămână scorul final, însă, în minutul 75, ambele echipe au avut câte un eliminat, de la Farul văzând cartonaşul roşu Alexandru Muscă. În ultimele minute de joc, antrenorii Farului au decis să-l scoată de pe teren pe mijlocaşul Monel Cârstoiu, pentru a nu risca o accidentare, astfel că „marinarii“ au încheiat partida în opt jucători de câmp.

 Ion Barbu - „Eliminarea lui Muscă a fost gratuită“

În meciul de la Călăraşi, Marian Dinu, Ion Barbu şi Gică Mina, antrenorii Farului, au folosit jucătorii: Olaru (Vl. Neagu) - Băjan, D. Ciobanu, Fl. Tudorache (Buzea), Szalkai (Giurgiu) - Al. Grigoraş (Pâslaru), Ochia, Cârstoiu, R. Neagoe (Vieru) - Enciu (Muscă), M. Jianu (Plămadă). „Am început meciul practic de la 0-2, Dunărea marcând în urma unor grave greşeli defensive ale noastre. Uşor-uşor însă, am revenit în joc, ratând mai multe ocazii, inclusiv singur cu portarul. În cele din urmă, am punctat pentru 1-2 şi, deşi am dominat în continuare, nu am reuşit să mai înscriem. Eliminarea lui Muscă a fost gratuită, expresie a unui arbitraj foarte slab”, a declarat Ion Barbu, antrenorul secund al Farului.

 Ion Răuţă - „Mă aşteptam la altceva“

Antrenorul Dunării, Ion Răuţă, a declarat că, în ansamblu, jocul a fost „destul de modest“, neavând un nivel ridicat de intensitate şi angajament. „Prima parte ne-a aparţinut, clar, nouă. Am dominat, am înscris două goluri şi ne-am creat şi alte ocazii. După pauză, meciul s-a echilibrat, Farul având chiar o uşoară dominare. Sunt dezamăgit de jocul echipei mele. Mă aşteptam la altceva“, a spus Ion Răuţă.

Cioinac şi Florin Pătraşcu, rezolvaţi 

Auraş Braşoveanu, preşedintele executiv al Farului, a anunţat că, dintre cei doi jucători care au venit săptămâna trecută la Constanţa, a semnat mijlocaşul Ionuţ Cioinac. Enis Bolat nu s-a înţeles cu şefii clubului şi a preferat să meargă la Înainte Modelu, pentru care a şi jucat, tot sâmbătă, în amicalul Modelu - ACS Callatis 2012 Mangalia 5-0. „A semnat Cioinac, dar şi Florin Pătraşcu. Am închis lista de achiziţii“, a spus Auraş Braşoveanu. Miercuri, 25 februarie, este posibil ca „marinarii“ să participe la un joc-şcoală, în care să se repete schemele de joc pentru debutul din 2015 în Liga a II-a, care se va produce sâmbătă, 28 februarie, de la ora 11.00, în deplasare cu ACS Berceni.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii