Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Dalida“, din Las Fierbinţi, a stat la masă cu rugbyştii campioni de la Tomitanii (galerie foto)

ro

17 Jun, 2014 00:00 5147 Marime text
După ce au cucerit titlul de campioni naţionali la juniori până în 17 ani, rugbyştii de la Tomitanii Constanţa au făcut, alături de antrenori, părinţi şi rude, un tur al oraşului cu un autobuz supraetajat, la fel ca anul trecut, când au ieşit campioni la categoria de vârstă Under-16. Tomitanii au ajuns cu supraetajatul şi în Mamaia, după care, cu alte mijloace de transport, s-au deplasat la Costineşti, unde au continuat petrecerea. Gaşca Tomitanilor s-a distrat la terasa Căluţul de Mare, deţinută de tatăl unuia dintre campioni, Valeriu Mechenici. De altfel, constănţenii s-au simţit foarte bine pe parcursul săptămânii trecute la Costineşti, acolo unde au fost pentru cinci zile în semi-cantonament.

La Căluţul de Mare s-a aflat, la un moment dat, alături de grupul rugbyştilor şi actriţa Ecaterina Ţugulea, „Dalida“ (secretara Primăriei) din serialul Las Fierbinţi. Dalida şi Tomitanii au prieteni comuni în Costineşti. Actriţa a stat la masă alături de campioni, pe care i-a felicitat pentru succesul lor. Şi anul trecut, rugbyştii s-au întâlnit cu vedete la petrecerea de sărbătorire a titlului. Constănţenii au petrecut la Crema Summer Club din Mamaia, unde au avut surpriza să se întâlnească şi cu echipa „Serviţi, vă rog!“, formată din Oana Zăvoranu, Răzvan Fodor şi Nini, care i-au servit la masă.

Acum, la Costineşti, campionii au savurat şi un delicios tort, din partea părinţilor, maestru cofetar fiind mama rugbystului Andrei Teodor. „Nu contează pe cine ai în faţă, contează pe cine ai alături!“ a fost mesajul scris pe tort, iar aceste două propoziţii spun totul despre spiritul Tomitanilor, care i-au dus la izbândă şi în acest an.    
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii