Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Spectacolul trebuie să meargă mai departe!“ CVM Tomis solicită sprijin financiar din partea firmelor constănţene

ro

13 May, 2015 00:00 1068 Marime text

Campioana României la volei masculin, CVM Tomis Constanţa, a trimis o scrisoare deschisă către partidele politice şi către oamenii de afaceri din Constanţa, solicitându-le agenţilor economici sprijin financiar. 
 
„Considerăm că, în acest moment, când sportul constănțean se află la răscruce de drumuri, este timpul ca toți agenții economici din Constanța să lase deoparte, măcar pentru o zi, convingerile politice și să sprijine sportul constănțean. În ultimii zece ani, oraşul Constanţa a devenit capitala voleiului masculin românesc, iar succesul şi popularitatea de care se bucură acest sport la țărmul mării se datorează performanţelor realizate de echipa Club Volei Municipal Tomis Constanţa, care a reuşit de cinci ori eventul Campionat - Cupă, în 2007, 2008, 2009, 2013 și 2014, iar în 2015 a câștigat, din nou, titlul de campioană. Totodată, CVM Tomis a devenit de patru ori vicecampioană a României, în 2005, 2006, 2010 și 2012, câștigând de încă trei ori Cupa României, în 2005, 2006 şi 2010. Poziţiile fruntaşe din prima ligă au permis formaţiei Club Volei Municipal Tomis Constanţa să participe pentru al zecelea sezon consecutiv în cupele europene și pentru al treilea an consecutiv în cea mai puternică întrecere europeană intercluburi, Liga Campionilor“, se arată în documentul semnat de directorul executiv al CVM Tomis, Serhan Cadâr.

S-au înscris în Liga Campionilor

„CVM Tomis Constanța este singura formație care mai poate face performanță la Constanța și tocmai de aceea conducerea clubului a decis să înscrie echipa în Liga Campionilor, pentru al patrulea sezon consecutiv. La această decizie a contribuit și publicul constănțean, prin prezența numeroasă din finala campionatului, pe 4 mai 2015, la Sala Sporturilor, iar gestul lor a contat enorm. În condițiile în care CVM Tomis a câștigat pe teren dreptul de a participa în Liga Campionilor, grație performanțelor înregistrate în ultimul deceniu, formația de la țărmul mării vrea să reprezinte cu cinste Constanța și România. Pentru a reuși acest lucru, sperăm ca cei care ne pot susține să înțeleagă dorința noastră de a face, în continuare, performanță și că trebuie să fie alături de noi. Să nu uităm că orice sumă, oricât de mică, oferită către CVM Tomis Constanța de fiecare agent economic, este pentru noi picătura care poate aduce siguranța financiară, dar și posibilitatea de a transfera jucători valoroși, cu care să putem ataca un trofeu european în sezonul 2015-2016. Spectacolul trebuie să meargă mai departe! Această echipă este făcută să învingă. Veniți cu noi să câștigăm!“, se menţionează în scrisoare.
 
Sursa foto: cev.lu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii