Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CVM Tomis joacă, astăzi, la Constanţa Martin Stoev - „Am comis multe erori stupide, ca nişte copii de 12-13 ani“

ro

11 Mar, 2015 00:00 1545 Marime text
Campioana României la volei masculin, CVM Tomis Constanţa, a realizat a 20-a victorie la rând în campionat, după 3-0 (25-21, 25-19, 25-22) pe teren propriu cu SCM U Craiova, în ultimul meci din etapa a 21-a a Diviziei A1. Surprinzător însă, în setul secund, oaspeţii au condus cu 15-6, pentru ca apoi CVM Tomis să recupereze spectaculos, ajungând la 18-15 şi câştigând apoi la diferenţă de şase puncte! 
 
„A fost un meci destul de uşor. Totuşi, chiar şi aşa, Craiova a arătat că e o echipă ambiţioasă, care se luptă până la sfârşit. S-a văzut asta şi în setul doi, în care experienţa ne-a ajutat să revenim. Am înregistrat un rezultat foarte bun şi prin prisma faptului că s-ar putea să jucăm cu ei şi în play-off. E important şi că am stat puţin în teren, pentru că avem un program infernal în această săptămână, care e cea mai grea“, a declarat Andrei Laza, de la CVM Tomis.
 
„O victorie ca toate celelalte. Punctele cucerite contra Craiovei au aceeaşi valoare ca cele din meciul cu Steaua. E important că am învins şi că suntem în continuare primii în clasament. Jucăm trei meciuri în această săptămână, pregătindu-ne să intrăm în formă pentru play-off. În setul secund, am comis multe erori stupide, ca nişte copii de 12-13 ani, până la 15-6. Apoi am mai limitat greşelile, am jucat mai bine şi am reintrat în set“, a arătat şi antrenorul principal al CVM Tomis, Martin Stoev. 
 
Formaţia constănţeană a câştigat toate partidele susţinute până acum în campionat, conducând în clasament, cu 56 de puncte, cu trei mai mult decât a doua clasată,  ACS VM Zalău. Cele două echipe se vor întâlni, astăzi, la Constanţa, de la ora 14.00, în sala de la Complexul Sportiv „Tomis“, într-o restanţă din etapa a 17-a. „Sperăm să încheiem repede şi meciul cu Zalău, iar apoi să mai aducem trei puncte şi de la Dinamo“, a spus Andrei Laza. „Nu cred că Zalău va veni la Constanţa cu prima echipă“, a completat Martin Stoev. CVM Tomis va susţine apoi meciul din deplasare cu Dinamo (locul 3, cu 39 de puncte), din runda a 22-a (ultima a sezonului regulat). Partida a fost programată vineri, 13 martie, de la ora 17.45, în direct la Digi Sport.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii