Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:19 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CVM Tomis Constanţa, învinsă în Liga Campionilor Martin Stoev - „ Asseco s-a impus pe merit“ (galerie foto)

ro

19 Nov, 2015 00:00 1871 Marime text


Campioana României la volei masculin, CVM Tomis Constanţa, a rămas cu un punct în clasament şi după etapa a doua din grupa G a Ligii Campionilor, în care a pierdut pe teren propriu cu formaţia poloneză Asseco Resovia Rzeszow. Vicecampioana Europei s-a impus cu 3-0 (25-20, 25-19, 25-21), după 79 de minute de joc.
 
„În acest moment, Resovia este mai puternică decât Tomis. A câştigat meciul pe merit. Însă, în ciuda înfrângerii, am ieşit cu capul sus de pe teren. Ne-am confruntat şi cu multe probleme de lot“, a declarat antrenorul principal al CVM Tomis, Martin Stoev. „Ne-am impus cu 3-0, dar nu a fost un succes facil. Nu sunt mulţumit de modul în care am jucat şi în special de greşelile pe care le-am făcut în ultimul set. Oricum, este o victorie importantă şi sunt încrezător că putem juca mai bine decât în această partidă“, a spus şi principalul formaţiei poloneze, Andrzej Kowal. 
 
Echipa constănţeană s-a despărţit pe cale amiabilă de căpitanul echipei, bulgarul Boian Iordanov. În clasamentul din Liga Campionilor, Tomis se află pe locul trei, iar în etapa viitoare va întâlni în deplasare formaţia elveţiană Dragons Lugano, pe 3 decembrie. Clasamentul este următorul: 1. Asseco - 6p, 2. Volley Asse-Lennik (Belgia) - 2p, 3. Tomis - 1p, 4. Dragons Lugano - 0p. Cealaltă partidă din etapa a doua, Dragons - Volley Asse-Lennik, a fost programată în această seară.   

Sursa foto: cev.lu
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii