Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:53 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CVM Tomis a încheiat anul în genunchi Campionii, învinşi cu 3-0, la Constanţa, şi de penultima clasată!

ro

21 Dec, 2015 00:00 2019 Marime text


Campioana României la volei masculin, CVM Tomis Constanţa, a încheiat seria evoluţiilor din 2015 în Divizia A1 cu o nouă înfrângere cu 0-3. Sâmbătă, în etapa a 11-a a campionatului (ultima din turul sezonului regulat), jucătorii pregătiţi de Radu Began au întâlnit la Constanţa Universitatea Cluj, care ocupa penultima poziţie în clasament.
 
Cu o echipă măcinată de plecări, în care şi-au găsit locul şi mai mulţi tineri, şi cu moralul la pământ, din pricina gravelor probleme de la club, CVM Tomis a cedat în numărul minim de seturi, după o oră şi 20 de minute. Oaspeţii s-au impus cu 25-23, 25-19 şi 25-15. A fost a patra înfrângere la rând cu 0-3 în Divizia A1 şi în Liga Campionilor pentru formaţia constănţeană, care, în 11 etape de campionat, a totalizat cinci victorii şi şase înfrângeri, încheind anul doar pe locul al şaptelea, cu 15 puncte. În plus, după antrenorul principal Martin Stoev şi jucătorii Boyan Yordanov, Ventsislav Ragin, Goran Skundric şi Stephen Gotch, CVM Tomis a rămas fără alţi doi voleibalişti, Metodi Ananiev şi Konstantin Mitev.
 
„Ştiam că va fi un meci dificil, dar ne aşteptam să jucăm puţin mai bine. Am început destul de bine, însă, când a intervenit tensiunea, în momentele-cheie, am clacat. A apărut panica, se vedea neputinţa pe feţele lor. Îmi pare rău. Este mult de muncă şi trebuie aduşi jucători, să avem şi alte variante. Şi asta ne-a lipit astăzi (n.r. sâmbătă), n-am avut prea multe opţiuni. Nu ştiu ce va fi de acum încolo. Vom avea o iarnă grea. În acest sezon, din pricina problemelor financiare, pregătirea precompetiţională a suferit, iar lotul a fost făcut pe măsura bugetului“, a declarat Radu Began.
 
Sursa foto: cev.lu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii