Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:58 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CVM lupta in finala cu Piatra Neamt

ro

08 Apr, 2008 00:00 1024 Marime text
1207600521.jpg

Finala se va disputa dupa sistemul "cel mai bun din cinci meciuri", primele urmand sa se dispute pe 12 si 13 aprilie, la Piatra Neamt

Club Volei Municipal Tomis va intalni, in finala play-off-ului Diviziei A1, pe VCM Piatra Neamt, nemtenii impunandu-se in fata formatiei Steaua Bucuresti, cu scorul general de 3-1. Formatia CVM Tomis Constanta s-a calificat in finala play-off-ului Diviziei A1 la volei masculin, dupa ce a invins, cu scorul de 3-1 (25-21, 21-25, 25-22, 25-20), echipa Dinamo Bucuresti, in al treilea meci al semifinalelor. In urma acestui rezultat, CVM Tomis a ramas neinvinsa, scorul general fiind 3-0 pentru constanteni. Unul dintre cei mai in forma jucatori ai Tomisului, brazilianul Ashlei Nemer, a declarat ca echipa trebuie sa se concentreze in totalitate pentru finala cu Piatra Neamt. "Nu e important ca nu am pierdut niciun meci in play-off. Nu ne gandim la acest lucru. Important la momentul actual este sa invingem in finala si sa devenim campioni", a spus jucatorul formatiei CVM Tomis. De asemenea, tehnicianul echipei constantene, Stelio de Rocco, a declarat ca meciurile cu Dinamo nu au fost usoare. "Am fost superiori adversarilor daca nu am pierdut niciun meci. Nu a fost usor, Dinamo a venit sa joace si a facut-o bine. Ca sa devii campion, trebuie sa castigi toate meciurile de care ai nevoie", a spus De Rocco. Primele doua meciuri ale finalei Diviziei A se vor disputa pe datele de 12 si 13 aprilie, la Piatra Neamt, ultimele trei meciuri urmand a se juca o saptamana mai tarziu, la Sala Sporturilor din Constanta. CVM Tomis va evolua astfel cu trofeul pe masa.

"Tomis va castiga finala"

Dupa o victorie si o infrangere in primele doua meciuri de la Bucuresti, VCM Piatra Neamt s-a impus si in urmatoarele doua meciuri disputate pe teren propriu. In meciul al patrulea, disputat duminica seara, nemtenii au invins, pe teren propriu, scor 3-2 (25-21, 19-25, 25-22, 22-25, 15-7), echipa Steaua Bucuresti. In urma acestui rezultat, nemtenii s-au calificat in finala play-off-ului Diviziei A1 la volei masculin, dupa ce s-au impus cu scorul general de 3-1. Dupa aceasta intalnire, antrenorul echipei Steaua Bucuresti, Sorin Macavei, a declarat ca VCM Piatra Neamt s-a calificat in finala datorita faptului ca a stiut sa profite de inconstanta in joc a "ros-albastrilor" si crede ca titlul de campioana va fi castigat de echipa constanteana. "Momentul psihologic al acestui meci s-a consumat in setul trei. Noi am condus cu 21-18 si, dupa aceea, Piatra Neamt a revenit si a condus cu 24-21. Si-au facut treaba mai ales pe fluctuatiile noastre in joc. In finala, cred ca Tomis va castiga", a declarat tehnicianul Stelei.

Scris de: {autor}Paul SERBAN{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii