Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cuvinte de laudă din partea presei spaniole, despre Simona Halep "Poți cere mai mult de atât? Continuă să scrie istorie"

ro

21 Oct, 2019 17:03 1290 Marime text

Simona Halep
(28 de ani) a fost lăudată de presa din Spania înainte de începutul Turneului Campioanelor, precizează digisport.ro. 

Ibericii au vorbit frumos despre fostul lider mondial, chiar dacă au notat că lipsa lui Darren Cahill a fost resimțită în acest an.

"Putem confirma că schimbarea antrenorului nu a decurs așa cum Simona Halep și-ar fi dorit. De fapt, a contat foarte mult absența lui Darren Cahill. Chiar și așa, fără să aibă un sezon constant, românca a continuat să scrie istorie.

A câștigat doar un titlu, e drept, dar e cel mai important dintre toate. Campioană la Wimbledon, după ce a învins-o pe Serena Williams în finală, poți cere mai mult de atât?

Simona are, fără îndoială, capacitatea de a gestiona anumite momente, știe când să preseze în momentele cheie, dar și când să facă o pauză. La Shenzhen vor fi cele mai bune jucătoare din lume, iar Simona are nevoie de dorința de a câștiga, dar și de motivația de a scoate la lumină focul interior", au scris spaniolii de la Punto de Break.


Turneul Campioanelor va avea loc la Shenzhen, în China, competiție care se va desfășura în perioada 27 octombrie - 3 noiembrie și care va fi transmisă, în direct, de canalele Digi Sport.


Sursa foto: Arhiva ZIUA de Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii