Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:29 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cuplaj handbalistic la Constanţa CSU Neptun şi HC Dobrogea Sud joacă sâmbătă în Sala Sporturilor, în campionat

ro

09 Nov, 2019 00:00 2358 Marime text
Sala Sporturilor din Constanţa găzduieşte sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora 15.30, meciul de handbal masculin HC Dobrogea Sud - Politehnica Timişoara, din etapa a noua a Ligii Naţionale. 
 
Cele două formaţii sunt vecine de clasament, Poli aflându-se pe locul zece, cu opt puncte, în vreme ce HCD se află pe 11, cu şapte puncte. Confruntarea este transmisă în direct de TVR1. Disputa este precedată de confruntarea de handbal feminin (din cuplajul handbalistic de sâmbătă, din Sala Sporturilor) CSU Neptun Constanţa (locul 1, cu 22 de puncte) - HC Dinamo Bucureşti (locul 3, cu 12 puncte). 
 
Meciul se joacă de la ora 13.00 şi contează pentru runda a zecea a Diviziei A, seria B. A doua zi, duminică, 10 noiembrie, în Sala Sporturilor se dispută şi meciul HC Dobrogea Sud II Constanţa (locul 5, cu 9 puncte) - CSU Piteşti (locul 3, cu 13 puncte), din runda a noua a întrecerii masculine a Diviziei A. seria B. 
 
Liderul clasamentului, CS Medgidia, are rundă liberă în acest weekend. CS Medgidia conduce ierarhia cu 21 de punccte, câştigând toate cele şapte partide disputate până acum. Ultima victorie a fost în disputa de pe teren propriu cu HC Dobrogea Sud II, scor 27-24 (15-12).
 

Rugby

 
În etapa a cincea a Cupei României la rugby, grupa A, la Cluj se întâlnesc, sâmbătă, 9 noiembrie, echipele de SuperLigă Universitatea Cluj şi Tomitanii Constanţa. Partida începe la ora 11.00. În celelalte patru meciuri, formaţia de pe litoral a înregistrat o victorie (29-28 la Constanţa, tocmai cu U Cluj) şi trei eşecuri: 0-5 (neprezentare) la meciul din deplasare cu Știinţa Baia Mare, 6-75 deplasare cu Timişoara Saracens şi 19-52 acasă cu Știinţa Baia Mare. U Cluj a pierdut toate partidele de până acum. În afară de confruntarea cu Tomitanii, a mai cedat în disputele cu Timişoara (3-40, acasă şi 7-67, în deplasare) şi Baia Mare (17-43, acasă).  
 

Volei

 
Echipa feminină de volei Academia de Volei Tomis Constanţa (locul doi, cu cinci puncta) dispută sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora 12.00, la Complexul Sportiv „Tomis“ din Constanţa (str. Flămânda) partida din etapa a patra a Diviziei A2, seria Est. Adversară îi va fi CSM Focşani 2007 (locul trei, cu trei puncta). ACS Top Volei 05 Constanţa (locul 5, cu două puncte) are liber în această etapă. 
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța  
 
Citeşte şi:
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii