Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:47 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Cupa Speranţei“ Turneu de fotbal la Năvodari pentru ajutorarea băieţelului din Castelu care luptă pentru viaţa sa

ro

22 Feb, 2019 00:00 1831 Marime text
Continuă acţiunile sportive caritabile pentru ajutorarea lui Alin, băieţelul de nouă ani din localitatea constănţeană Castelu care luptă cu o boală nemiloasă. La sala de sport din Năvodari, se va desfăşura, pe 23 şi 24 februarie, turneul de fotbal „Cupa Speranţei“, deschiderea având loc pe 23 februarie, la ora 15.00.
 
Organizatorii întrecerii sunt FC Ancora, AS Atletic Junior şi Tomis Red Dogs, iar parteneri - Radio Dinamo, FC Dinamo Bucureşti, Fotografii din Peluză, Ploieşteanu şi Doar Dinamo, puştiul şi tatăl său fiind mari suporteri ai lui Dinamo. „Acest eveniment îi este dedicat lui Alin Amariei, micul nostru dinamovist, în vârstă de doar 9 ani. Din păcate, nu s-a putut bucura de copilărie, aşa cum ar fi normal pentru un copil de vârsta lui pentru că, încă de la cea mai fragedă vârstă, a fost diagnosticat cu tumoare cerebrală“, se arată pe pagina de Facebook „Alături de Alin“. Cei care îl pot ajuta pe băieţel pot trimite SMS la 8828, cu textul „Alin“, sau pot dona bani în conturile: EUR - RO21BTRLEURCRT0210258101, RON - RO71BTRLRONCRT0210258101, pe numele Amariei Ciprian Marian (Banca Transilvania).
 
În 2013, pe când avea patru ani, Alin a fost diagnosticat cu tumoare cerebrală. În urma operaţiei, nu s-a putut înlătura tot ţesutul bolnav de pe creier, dar, cu tratament, maladia a fost ţinută câţiva ani sub control. Se părea că lucrurile s-au îndreptat într-o direcţie bună, dar nu a fost aşa, întrucât un alt examen a depistat metastaze la creierul mare. Lupta lui Alin continuă, iar băieţelul are şi pe mai departe nevoie de ajutor. „Am primit proforma cu costurile din Turcia. Din păcate, primim iar o veste proastă! Alin are nevoie de cel puţin 33.000 de euro pentru a spera la o şansă la viaţă“, se mai precizează pe pagina de Facebook „Alături de Alin”.
 
Sursa foto: Facebook (Alături de Alin)
 
Citeşte şi:
 
Fotbaliştii lui Dinamo au intrat pe teren cu un mesaj de susţinere pentru băieţelul din Castelu care luptă cu o boală cruntă

 „Alături de Alin“ A fost scos la licitaţie şi tricoul lui Ianis Hagi. Mobilizare în sprijinul unui băieţel care luptă cu o boală nemiloasă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii