Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:56 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Ediția a cincea a Cupei Serviciilor de Ambulanță la minifotbal se dispută la Agigea (galerie foto)

ro

03 Sep, 2019 19:03 2333 Marime text
Agigea găzduiește, în intervalul 3 - 6 septembrie a. c., editia 2019 (a cincea) a Cupei Serviciilor de Ambulanță la minifotbal, întrecere organizată în acest an de sindicatul Constanța (lider de sindicat, Valentin Apătrăchioaie).

Participa echipe din întreaga țară, nelipsind bineinteles formația SAJ Constanța.

Editia a patra, din 2018, s-a desfășurat la Cluj, iar printre formațiile care au evoluat s-a numarat si echipa de pe litoral, care s-a clasat pe locul zece și a primit Cupa Fair-Play.

UPDATE:

Echipa SAJ Constanța a disputat astăzi un singur meci, 0-0 cu SAJ Sălaj. Disputa cu SAJ Bihor, formație care nu a mai ajuns la competiție, nu a mai avut loc.

Mâine, Constanța va disputa ultimele două partide din seria preliminară, cu echipele județelor Cluj (de la ora 10.40) și Mureș (de la ora 18.30).

Din fiecare serie merg mai departe, în faza următoare, primele două clasate.  

La competiție participă 18 echipe SAJ din România, în afară de cele menționate mai sus fiind prezente și formațiile din Mehedinți, Alba, Suceava, Maramureș, Dâmbovița, Prahova, Vrancea, Harghita, Timiș, București - Ilfov sau Sibiu.

Lotul SAJ Constanța este format din Nelu Mazilu (căpitanul echipei), Ionela Stoica, Mihai Muscalu, Ender Omer, Horațiu Pitilină, Ionel Ilie, Bogdan Tonu, Viorel Țârcovnicu, Dorin Florescu, Aurelian Nițu, Marian Butacu, Tudor Voicu, Cristian Lazăr, Răzvan Dinu, Cristian Plugaru și Marian Blendea (team manager - Florin Stan, organizator - Valentin Apătrăchioaie).   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii