Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:54 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cupa României la Kempo, dedicată memoriei lui Samir Regep. Moment de reculegere pentru fostul antrenor constănțean

ro

16 Oct, 2021 00:00 3331 Marime text
 

 
  • Samir Regep a activat ca antrenor de Kempo şi Kempo K-1 la Sam Dojo Kombat Constanța și s-a stins din viață luna trecută, la numai 53 de ani.
 
Cupa României la Kempo, întrecere desfășurată la București, a fost dedicată memoriei fostului antrenor constănțean Samir Regep, una dintre cele mai cunoscute şi mai respectate persoane din lumea artelor marţiale de pe litoral, dar și din România, fost multiplu campion naţional de kickboxing.
 
Samir Regep a activat ca antrenor de Kempo şi Kempo K-1 la Sam Dojo Kombat Constanța și s-a stins din viață luna trecută, la numai 53 de ani. În luna aprilie a acestui an, Samir Regep anunţase că a fost diagnosticat cu o boală necruţătoare. Antrenorul a pornit cea mai dificilă luptă a vieţii sale, pe care nu a reuşit să o câştige însă.
 
„Competiția va fi dedicată memoriei maestrului Regep Samir, care, din păcate, în urmă cu două săptămâni, a plecat dintre noi. Regep Samir a fost o personalitate a artelor marțiale din România. Suntem alături de familia sa și suntem absolut convinși că sala pe care maestrul a deschis-o la Constanța va funcționa în continuare“, s-a anunțat în sala de concurs, înaintea începerii Cupei României, ținându-se și un moment de reculegere. „Cupa României de Kempo, în memoria lui Regep Samir.. Mulțumim, Shihan... cu respect... Ossu!“, a fost mesajul Adrianei, soția celui ce a fost Samir Regep.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Adriana Regep)
 
Citește și:
 
Doliu în sportul constănţean
A murit, la numai 53 de ani, antrenorul Samir Regep
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii