Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gethika Team a pornit la drum Cupa României la Ashihara Karate, o competiţie reuşită (galerie foto)

ro

05 Aug, 2015 00:00 2779 Marime text
A cincea ediţie a concursului de arte marţiale Cupa României la Ashihara Karate - „Ashihara Gethika Cup“, întrecere găzduită de Sala Sporturilor din Constanţa, s-a bucurat de un succes deosebit.

Organizată de AS CS Gethika Team Constanţa (club nou-înfiinţat), competiţia a reunit 155 de sportivi, de la şapte cluburi de Ashihara din Constanţa, Braşov, Piteşti, Bucureşti şi Olteniţa. De la Constanţa au participat luptătorii de la Gethika Team (antrenor, Nicu Vasiliu) şi de la secţia constănţeană a Ashihara Karate Piteşti (antrenor, Ştefan Ghiţulescu, cel care a înscris în concurs 30 de sportivi).

„A fost o competiţie reuşită, atât din punct de vedere sportiv, cât şi organizatoric. Nivelul calitativ al evoluţiilor din timpul meciurilor s-a ridicat aproape de nota nouă, sportivii dând dovadă şi de un fair-play deosebit“, a declarat organizatorul Cupei, Nicu Vasiliu, care este şi arbitru internaţional Ashiraha, şi arbitru MMA. Cupa a avut ca scop marcarea a 20 de ani de la trecerea în nefiinţă a celui ce a creat şi dezvoltat la nivel mondial şcoala de arte marţiale Ashihara Kaikan, Kancho Hideyuki Ashihara.

Pe parcursul a opt ore şi jumătate, luptătorii (junior, seniori şi veterani) s-au întrecut la trei probe: kata individual, kata sincron şi kumite. Au concurat (la veterani) şi instructorii CS Gethika Team, Sorin Marian Toma (de la Constanţa) - la kata şi Liviu Mîniosu (de la Bărăganu) - la kumite. „La Gethika Team, alcătuim o echipă frumoasă. Ne dezvoltăm. În viitor, vrem să înfiinţăm şi o secţie de ciclism“, a mai spus Nicu Vasiliu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii