Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cupa României. Final Four la Constanţa, cu HC Dobrogea Sud în luptă Ionuţ Stănescu - „Ar fi extraordinar dacă am reedita succesul din 2018“

ro

06 Feb, 2020 00:00 1348 Marime text
 
Ca şi în 2018, turneul Final Four al Cupei României la handbal masculin se va disputa la Constanţa, la începutul lunii aprilie a acestui an. Acum doi ani, trofeul a fost cucerit de HC Dobrogea Sud, care se află şi acum printre cele patru formaţii din careul de aşi.
 
În semifinale se vor juca meciurile HC Dobrogea Sud - Poli Timişoara şi Dinamo - CSM Bacău, câştigătoarele urmând să se întâlnească apoi în finală. Deţinătoarea trofeului este Poli Timişoara, echipa pe care HCDS a învins-o în ultimul act din 2018, cucerind astfel în premieră Cupa României.  
 
„Sorţii ne-au fost favorabili! Am fost prima gazdă extrasă din urnă la federaţie, aşa că vom organiza turneul Final 4 al Cupei României, pe 4-5 aprilie. Mai mult, vom întâlni Politehnica Timişoara în semifinale, iar Dinamo va juca în compania lui CSM Bacău.
 
Preşedintele Rudi Stănescu a fost prezent la tragerea la sorţi şi a avut mână bună!“, se arată pe site-ul oficial al HC Dobrogea Sud, care găzduieşte şi o declaraţie a oficialului clubului constănţean:
 
„Doar noi şi Timişoara ne-am exprimat dorinţa să organizăm turneul, Bacăul a renunţat. Se poate spune că am avut mână bună. Suntem mulţumiţi pentru faptul că vom avea încă un Final 4 acasă, după cel din 2018. Publicul constănţean va putea urmări pe viu un spectacol handbalistic deosebit. Am evitat un meci cu Dinamo în semifinale. E adevărat, Timişoara este deţinătoarea trofeului, dar obiectivul nostru este să câştigăm Cupa României. Ar fi extraordinar dacă am reedita succesul din 2018“.
 
Aflată pe locul şase, cu 27 de puncte, în clasamentul Ligii Naţionale, HCDS susţine următorul meci de campionat vineri, 7 februarie, în deplasare (de la ora 18.00) cu CSM Făgăraş (locul 10, cu 19 puncte), în vreme ce pe teren propriu va reveni în etapa a 18-a, joi, 13 februarie, de la ora 17.00 (în direct la TVR2), contra formaţiei CSM Focşani (locul 9, cu 22 de puncte).  
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citeşte şi:
 
Constanţa va găzdui din nou turneul Final Four al Cupei României
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii