Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:50 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cupa României CS Medgidia a condus la pauză, dar a pierdut meciul cu CSM Făgăraş

ro

24 May, 2021 21:34 2904 Marime text
 
  • CS Medgidia s-a aflat în avantaj cu 18-15 după prima parte a partidei.
 
Echipa masculină de handbal CS Medgidia (Divizia A) a disputat astăzi, la Bucureşti, meciul din primul tur al Cupei României, contra CSM Făgăraş (Liga Naţională).
 
Succesul i-a aparţinut formaţiei de prim eşalon, scor 35-31, după ce echipa din Medgidia (antrenori, Adrian Georgescu şi Ionuţ Deli-Iorga) a condus la pauză cu 18-15!
 

Handbaliștii noștri au luptat impecabil pe teren cu un adversar puternic din prima Ligă națională, care a fost într-o formă de zile mari.
 
Băieții antrenați de Adrian Georgescu și Ionuț Deli-Iorga au intrat cu un avantaj de 3 goluri la pauză, scor 18-15, după o primă repriză foarte bună și palpitantă.
 
Finalul însă a aparținut echipei din Făgăraș, care a reușit să se distanțeze la 4 goluri de noi și să-și asigure victoria mult dorită.
 
CSM Făgăraș merge așadar mai departe în competiție, în timp ce drumul băieților noștri se oprește aici, este mesajul CS Medgidia.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii