Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:54 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cupa Reginei la oină, în premieră, la București

ro

08 May, 2019 15:42 1676 Marime text
Sezonul 2019 al sportului nostru național, oina, începe în acest week-end la București cu două competiții de gala: Cupa Regelui și respectiv Cupa Reginei.

La deja tradiționala Cupă a Regelui vor participa Frontiera Tomis Constanța, campioană națională în 2018 și Straja București, câștigătoarea Cupei Federației în 2018.

Cupa Reginei, competiție desfășurată în premieră, va aduce la start: C.S. Curcani, campioană națională în 2018 și C.S. Progresul Băilești, câștigătoarea Cupei României în 2018. Competitia face parte din ansamblul actiunilor dedicate implinirii a 120 de ani de la primul Campionat național de oina.

Competițiile vor avea loc pe Stadionul Național de Rugby” Arcul de Triumf” din Bucuresti (Terenul 2), de la ora 10.00, prima fiind programată Cupa Reginei.

“Federația Română de Oină multumeste Familiei Regale a Romaniei pentru actiunile de promovarea a sportului nostru national și invită pe toți iubitorii sportuoui să redescopere frumusețea sportului nostru national. “ a declarat Nicolae Dobre președinte FRO.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii