Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:57 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cupa Mării Negre la ciclism, la final Victor Bănescu - „Pentru a avea viitor, trebuie să ne ocupăm de prezent”

ro

14 Oct, 2016 00:00 2968 Marime text
Etapa a treia (și ultima) a ediției secunde a Cupei Mării Negre la ciclism va avea loc mâine, în parcarea de la Maritimo Shopping Center. „Încheiem această ediţie a întrecerii cu un traseu foarte frumos. Sperăm ca vremea să țină cu noi și așteptăm cât mai mulți copii la start”, a declarat Victor Bănescu, președintele CS Bilal 2000 Constanța, organizator al concursului.

Scopul declarat al Cupei Mării Negre este descoperirea de tinere talente, pentru a reface echipa de ciclism a Constanței. „Pentru a avea viitor, trebuie să ne ocupăm de prezent. Am văzut mulți copii extrem de talentați, așa că, după etapa de sâmbătă, vom face o analiză și pe cei mai buni dintre ei o să încercăm să îi cooptăm la noi la club. Sunt sigur că-i putem reda ciclismului românesc strălucirea de altădată”, a mai spus Victor Bănescu.

Cupa Mării Negre se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 18 ani. Competiţia este organizată pe patru categorii de vârstă: 5-7 ani, 8-11 ani, 12-14 ani şi 15-18 ani, feminin şi masculin.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii