Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:06 16 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cupa Firmelor, decisă la golaveraj! A câștigat Epirotiki, după un turneu final dramatic

ro

17 Jul, 2016 14:08 1370 Marime text
Epirotiki a câștigat ediția cu numărul cinci a Cupei Firmelor, după un turneu final dramatic, în care au mai fost implicate Academia Farul și VDT Construct. Golaverajul a decis marea câștigătoare, după ce toate trei echipele au încheiat turneul final cu același număr de puncte, trei!
 
Cupa Firmelor Ediția a V-a - Clasament Final
  • Locul 1 - Epirotiki - 3 puncte (11-9)
  • Locul 2 - Academia Farul - 3 puncte (10-10)
  • Locul 3 - VDT Construct - 3 puncte (15-17)
 
Meci 3 - Academia Farul - VDT Construct - scor la pauză 2-4. Scor final 7-9. Au marcat pentru Academia Farul: Gabriel Șimu (4 goluri), Vasilică Cristocea, Cezar Beșleagă și Dumitru Faitaș, în timp ce pentru VTD Construct au înscris: Gabriel Bulai (3 goluri), Abdula Sunay (3 goluri) și Cristian Coconașu (3 goluri).
 
Meci 2 - Epirotiki - VDT Construct -10-6 (5-2). Au marcat pentru Epirotiki: Florin Vărzaru (4 goluri), Cristian Brobonea (4 goluri), Arif Ersin și Marius Blănaru, în timp ce pentru VDT au înscris: Gabriel Bulai (3 goluri), Laurențiu Constantin (2 goluri) și Cristian Coconașu.
 
Meci 1 - Epirotiki - Academia Farul - 1-3 (1-0). Au marcat pentru Academia Farul: Gabriel Șimu (2 goluri) și Vasilică Cristocea, în timp ce pentru Epirotiki a înscris Florin Vărzaru.
 
Premii individuale:
  • Golgheterul Competiției - Gabriel Șimu - Academia Farul
  • Cel mai bun portar - Geomadin Erwin - VDT Construct
  • Cel mai bun jucător - Cristian Brobonea - Epirotiki
  • Premiul Fair-Play - Comdata
  • Cea mai frumoasă galerie - FC Ovidiu
  • Cea mai spectaculoasă echipă - Sea Protect Group,

„Am avut și un pic de noroc. A fost un turneu final extrem de echilibrat și suntem foarte fericiți că am câștigat”, a spus Florin Vărzaru, jucător Epirotiki.
„Am fost aproape de a ne păstra trofeul, dar nu a fost să fie. Felicităm organizatorii, nivelul a crescut foarte mult față de precedentele ediții”,  a declarat Gabriel Șimu, jucător Academia Farul.


Foto: Facebook (Asociaţia Black Sea Equilibrium)

Ti-a placut articolul?

Comentarii