Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:31 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sâmbătă, „marinarii“ au iar meci Cum arată seria din Liga a 2-a a Farului, după expirarea termenului-limită

ro

31 Jul, 2015 00:00 2130 Marime text
Niciuna dintre cele 28 de echipe înscrise în Liga a 2-a de fotbal nu şi-a anunţat intenţia de a se retrage, astfel că ediţia 2015/2016 a campionatului se va desfăşura cu două serii de câte 14 echipe, a căror componenţă a fost validată prin decizia Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal din 27 iulie.

Termenul limită până la care cluburile au avut posibilitatea de a se retrage din Liga a 2-a, cu drept de a-şi continua activitatea în Liga a 3-a, a expirat, iar de acum înainte, orice retragere din competiţie va duce la retrogradarea echipei respective în ultimul eşalon competițional din judeţul de origine al clubului.

Componenţa definitivă a celor două serii este următoarea: seria întâi - Rapid Bucureşti, Oţelul Galaţi, Ceahlăul Piatra Neamţ (toate trei retrogradate din Liga 1), FC Clinceni, Gloria Buzău, ASC Bacău, Rapid CFR Suceava, Dacia Unirea Brăila, FCM Dorohoi, CS Baloteşti, ACS Berceni, Farul Constanţa, Bucovina Pojorâta şi Dunărea Călăraşi (ultimele două promovate din Liga a 3-a); seria secundă - Gaz Metan Mediaş, FC Braşov, U Cluj (toate retrogradate din Liga 1), CS Mioveni, Metalul Reşiţa, Unirea Tărlungeni, Olimpia Satu Mare, CSM Rm. Vâlcea, FC Caransebeş, Şoimii Pâncota, FC Bihor Oradea, Chindia Târgovişte, UTA Bătrâna Doamnă şi FCM Baia Mare (ultimele trei promovate din Liga a 3-a). În fiecare serie, formaţiile situate pe locurile 13 și 14 retrogradează direct, iar apoi se organizează turnee play-off și play-out.

Aflată în pregătire la Constanţa, FC Farul vrea să dispute şi sâmbătă, 1 august, o partidă de verificare. În situaţia în care nu va fi găsit un oponent, „marinarii“ vor juca între ei, într-un joc „în familie“. Până acum, fotbaliştii pregătiţi de Constantin Gache, Ion Barbu şi Gică Mina au susţinut două dispute amicale, 2-0 cu Înainte Modelu şi 0-0 cu Delta Tulcea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii